Foto: DELFI

No šodienas Kurzemē sāk skanēt "Radio SWH" programmas paplašinājums "Radio SWH Kurzeme". Vienlaikus ar šīm izmaiņām tiek slēgtas "Radio SWH" reģionālās studijas Liepājā un Ventspilī - turpmāk pārraides tiks translētas no Rīgas, apstiprināja AS "Radio SWH" mārketinga un pašreklāmas projektu vadītāja Katrīna Pīlēna.

Programmas paplašinājuma "Radio SWH Kurzeme" izveide ir viens no lielajiem soļiem "Radio SWH" attīstības plānā, skaidroja "Radio SWH" komercdirektors Filips Rubenis. "Ar šo programmu aptversim visu Kurzemi, sniedzot klausītājiem informāciju par aktualitātēm ne tikai lielajās pilsētās, bet arī Kurzemes ciemos un nomalēs. Šobrīd "Radio SWH" ir viena no vadošajām radio stacijām Kurzemē, taču tuvākā gada laikā mērķis ir kļūt par neapšaubāmu līderi Kurzemes reģionā. Izcili kvalitatīva apraide un pārdomāta programma ir galvenās atslēgas šī mērķa sasniegšanai," akcentēja Rubenis.

"Radio SWH" programmas paplašinājums "Radio SWH Kurzeme" būs dzirdams Ventspilī 105,4 MHz frekvencē, Liepājā 105,1 MHz frekvencē, Dundagā 89,3 MHz frekvencē, Saldū 94,7 MHz frekvencē, Kuldīgā 100,1 MHz frekvencē un Talsos 102,2 MHz frekvencē.

Paralēli "Radio SWH" pamatprogrammai "Radio SWH Kurzeme" darba dienās ik stundu no plkst.9 līdz 17 klausītājiem piedāvās lokālās ziņas, informējot par aktuālajiem notikumiem Kurzemē, bet darba dienās no plkst.11 līdz 12 skanēs izklaidējoši informatīvs raidījums "Kurzemes kods", kura ētera balss būs improvizācijas teātra "Spiediens" aktrise Sanda Aleknaviča. Tāpat klausītāji ik ceturtdienu plkst.15.40 dzirdēs raidījumu "Par Ventspils pilsētu".

AS "Radio SWH" dibināta 1993.gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu. Patlaban "Radio SWH" iekļauti "Radio SWH", "SWH+", "SWH Rock", "SWH Gold" un radio internetā "SPIN FM".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!