Foto: stock.xchng

Maksas televīzijas un elektronisko sakaru uzņēmuma "Baltcom TV" translētais kanāls "TV24" šī gada 1.oktobrī pārtrauks darbību, informēja "Baltcom TV" sabiedrisko attiecību speciālists Lauris Kļaviņš.

Pēc Kļaviņa teiktā, "TV24" sevi neatpelna un "Baltcom TV" pašlaik nesaskata iespēju turpināt šī kanāla uzturēšanu. ""TV24" ilgstoši darbojās ar zaudējumiem, lai arī satura ražošanas izmaksas bija minimālas," pastāstīja Kļaviņš. Detalizētāk kanāla saimniecisko darbību viņš nekomentēja.

"Baltcom TV" pārstāvis gan neizslēdza iespēju, ka nākotnē "TV24" atkal varētu atsākt darbību, jo kanāla radošā komanda turpina meklēt alternatīvus finansējuma avotus.

Sākot ar šī gada 1.oktobri, "TV24" vietā "Baltcom TV" klientiem piedāvās populārzinātnisko kanālu "Travel Channel".

"TV24" darbību sāka 2006.gadā kā pirmais digitālais ziņu kanāls Latvijā. "TV24" tika translēts visos "Baltcom TV" televīzijas programmu blokos.

Informāciju par notikumiem Rīgā, Latvijā un pasaulē "TV24" nodrošināja sadarbībā ar ziņu aģentūrām "BNS" un "Associated Press". "TV24" ziņas varēja skatīties arī internetā - "TV24" tiešraidē, "Baltcom TV" analogās un digitālās abonenttelevīzijas tīklā, kā arī publiskajos monitoros "Narvesen" tirdzniecības punktos Rīgā.

"Baltcom TV" ir viens no lielākajiem kabeļtelevīzijas operatoriem Baltijā, uzņēmums darbojas kopš 1991.gada. "Baltcom TV" nodrošina elektronisko sakaru pakalpojumus vairāk nekā 140 000 mājsaimniecību un piedāvā vairāk nekā 120 televīzijas kanālus, sniedz interneta, kā arī fiksēto telefonsakaru pakalpojumus.

70% "Baltcom TV" daļu pieder Luksemburgas uzņēmumam "RPAX One S.A.", 29,96% - Kipras uzņēmumam "Mackonar Impex Limited", bet 0,4% - VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!