Foto: Facebook.com/laura.skurule
Kāda rīdziniece piedzīvojusi izbīli, kad viņas viedtālrunis "Samsung" pēkšņi "uzsprādzis", liecina ieraksts sociālajā tīklā "Facebook".

"Bail iedomāties, kas ar mani būtu, ja tajā brīdī būtu runājusi pa telefonu," sociālajā tīklā atzīst tālruņa īpašniece. Laimīgā kārtā negadījums noticis, kad telefons atradies uz galda. 

"Samsung Electronics Baltics" pārstāve Liene Dupate portālam "Delfi" apstiprināja, ka šāds incidents ir noticis.

"Uzzinot par notikušo, nekavējoties sazinājāmies ar tālruņa lietotāju, lai veiktu bojātā tālruņa ekspertīzi un noskaidrotu notikušo. Tālruņa pirmreizējā apskatē netika atklāta ievērojamu ārēju faktoru ietekme uz mobilo ierīci. Atbilstoši uzņēmuma iekšējām procedūrām, tālrunis šobrīd nosūtīts padziļinātai izvērtēšanai uz "Samsung" servisa centru Korejā," viņa skaidro.

Dupate uzsver, ka uzņēmumam ir žēl par radušos situāciju un klientei ir piedāvāta maiņas ierīce.

"Samsung" pārstāve norāda, ka šādi gadījumi ir ļoti reti un katrs no tiem tiek nopietni izvērtēts.

"Izmantojot iespēju, vēlamies vēlreiz atgādināt lietot tālruni atbilstoši ieteikumiem, kas norādīti pirkumam klāt pievienotajā ierīces lietošanas instrukcijā (jeb pircēja rokasgrāmatā). Globāli esam saskārušies arī ar gadījumiem, kad lietotāji izmanto trešo pušu ražotas baterijas, tās bijušas bojātas vai pati ierīce bijusi bojāta – tālrunis kritis vai kā citādi mehāniski bojāts," informē Dupate.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!