Foto: Privātais arhīvs

Mūsdienu straujajā pasaulē, kad daļai piemīt vēlme nepārtraukti kaut ko mainīt, režisore, pasākumu producente, komunikācijas eksperte un aģentūras "Luka" vadītāja Inese Lukaševska ir pamanījusies būt kopā ar vīru 20 gadus. Kāds ir abu iepazīšanās stāsts un kā būt kopā gadu desmitus – viņa atklāj "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi".

Taujāta par to, kā abi iepazinušies, producente smejas, ka tagad visi pielūdzēji kļūs bēdīgi, jo viņa publiski atklās par lielo mīlestību 20 gadu garumā, bet pielūdzēji sapratīs, ka viņiem nekas nespīd. "Mēs iepazināmies biljarda zālē – viņš bija starptautiskās kategorijas tiesnesis. Viņš gan nekad manus mačus nav tiesājis (Lukaševska ir daudzkārtēja Latvijas čempione snūkerā – red.) objektivitātes vai kā cita dēļ. Es biju atnākusi spēlēt pūlu, kas ir vieglāks biljarda veids," stāsta Lukaševska.

"Viņam ir tāds stāsts, kā viņš ieraudzīja mani brīdī, kad es biju noliekusies pār galdu, un tanī brīdī viņš manī iemīlējās. Tie, kas zina, kā snūkeru spēlē, var saprast, cik daudz viņš redzēja. Šī ir tā viņa versija, bet, jā, tur mēs patiešām sapazināmies. Tā kaut kā mūsu dzīves līkloči ved joprojām kopā. Mēs esam ļoti atšķirīgi temperamentos, pat ļoti atšķirīgi, bet kaut kā viņš šo viesuli pagaidām pacieš," atklāj producente.

Vīrs ir arī tas, kuram Lukaševska atklāj savas emocijas un dalās ar mirkļa notikumiem: "Man ir svarīgi dalīties, un vispār man šķiet, ka ir svarīgi dalīties. Protams, katram tas modelis ir citādāks, bet man liekas svarīgi nekad neuztvert otru kā tādu nekustamo īpašumu, kurš vienkārši – kaut kur kā tas skapis stāv, un tu katru dienu viņam ej garām." Sevi pasākumu producente sauc par lielu maksimālisti un paškritisku perfekcionisti, kas esot bīstama kombinācija: "Es drīzāk domāju katru dienu pēc iespējas, – kā neaizmirst, vai uzmanību, vai to līdzstrāvu turēt kopā. Esmu maksimāliste, man vajag vai nu ideālo versiju, vai nu nekādu. Jo – priekš kam? Priekš kam vienkārši būt tāpat līdzās."

Pilnu raidījumu vari noklausīties šeit, bet zemāk vari lūkot video!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!