Foto: Shutterstock
Vai zināji, ka sievietes visseksīgākās un vieglāk pavedināmas kļūst 14. dienā pēc mēnešreizēm? Izmanto bioloģiskos organisma procesus savā labā. Iegūsti tik orgasmu, cik vien vēlies!

Pētījumi atklāj, ka sievietes daudz vairāk koķetē ar vīriešiem un izceļ savu seksualitāti ap 14. dienu pēc mēnešreizēm. Sievietes pat ģērbjas daudz iekārdinošāk un pievilcīgāk. Vīrieši nespēj palikt vienaldzīgi. Bet daudzas sievietes tieši šajā periodā mīlējoties jūt arī daudz lielāku baudu.

Protams, šīs aizkulises tev nav jāatklāj savam vīrietim. Lai tas paliek tavs sievišķīgais, mazais noslēpums. Tu vienkārši smaidi un baudi.

Tāpat seksa pētnieki uzsver - jo vairāk gultā būs variāciju, jo lielāks skaits orgasmu. Tika atklāts, ka sievietes, kuras seksa laikā neklīrējas un pilnībā ļaujas tikai vīriešu iegribām, tikai apmēram 50 % gadījumu izbauda īstu orgasmu. Otrā pusē gadījumu tas tiek tēlots. Bet, ja pāris veic vismaz trīs dažādas aktivitātes guļamistabā (vēl bez paša dzimumakta - arī orālu un manuālu stimulāciju), sievietes orgasmu bauda vismaz divas reizes biežāk, nekā tās, kas klīrējas. Tas ir tādēļ, ka, stimulējot klitoru, pamatīgi paātrinās asinsrite sievietes dzimumorgānu rajonos. Tie ir daudz jutīgāki un baudas augstumus sasniegt ir daudz vieglāk.

Izmēģiniet pozas un pat lomu spēles, lai sekss būtu daudz dažādāks. Vari iedvesmoties no kādas roka zvaigznes vai pat bibliotekāres. Pētnieki gan atkal un atkal uzsver - jo vairāk tiks aizskarti sievietes jutīgie punkti, jo kaislīgāka viņa kļūs, un beigās no tā tikai abi būsiet ieguvēji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!