Neuzticīgs partneris filmu sižetos nav nekas pārsteidzošs. Tāpat milzīgu pārsteigumu šādu situāciju risināšanā nesagādā privātdetektīva iesaistīšana, kas atklāj neuzticīgo sievu vai vīru noslēpumus un ļauj naktīs mierīgāk gulēt. Taču tikai retais aizdomājas par to, ka šādi scenāriji nav tikai ekrānos – tā ir realitāte arī pie mums, Latvijā. Šaubu un neatbildamu jautājumu mākti, cilvēki mēdz nolīgt privātdetektīvu, kas palīdz atklāt, vai cilvēks, ar kuru esi stājies laulībā, tevi piekrāpis, un, ja nepieciešams, ievāc arī pierādījumus, kas izmantojami šķiršanās procesā.

Uz aizdomu pamata cilvēki ir gatavi darīt pat vistrakākās un neiedomājamākās lietas. Ikdienā un darba dzīvē viņi ir nosvērti, taisnīgi, atbildīgi cilvēki, kas staigā pa loģikas ceļiem, taču doma par partnera neuzticību var šo mierīgo personāžu pārvērst nepārliecinātā un emociju vadītā būtnē. Līdzīgi kādā savas dzīves posmā jutusies arī Marija, kura portālam "Delfi" uzticējusi savu stāstu.

Sieviete stāsta, ka ar bijušo draugu pavisam nejauši iepazinās kādā sporta pasākumā. "Bijām divi cilvēki ar savu pagātni un attiecību pieredzi," stāstu iesāk Marija. Tajā laikā viņa bija mamma deviņgadīgai meitiņai, tāpēc cerējusi atrast nopietnu nodomu vadītu partneri, kurš mīlēs ne tikai viņu, bet arī atvasi. "Un man tiešām šķita, ka es tādu esmu satikusi. Pirmajā attiecību gadā viss bija labi un skaisti, līdz pamazām sāka parādīties arvien vairāk sarkano karogu, pēc kuriem jau tad vajadzēja izsecināt, ka "ilgi un laimīgi" nav stāsts par mums. Taču tad biju iemīlējusies līdz ausīm, ticēju, ka iepriekšējās attiecības viņu vienkārši salauzušas, bet ar savām rūpēm un mīlestību spēšu atgriezt spēju uzticēties. Izrādījās gan, ka viņam vienkārši nebiju vajadzīga tieši es, jo citas mierinājums diezgan labi gāja pie sirds."

Lasi tālāk un uzzini, kas radīja aizdomas par partnera sānsoļiem, kā Marija par tiem pārliecinājās un kā privātdetektīvi iesaistās šādās situācijās. Lai arī scenāriji dzīvē atšķiras no filmās redzētajiem, arī Latvijā privātdetektīvu iesaiste partnera uzticības pārbaudē ir realitāte.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!