Pirmā attiecību pieredze katram cilvēkam īpaši paliek atmiņā. Kā mūsdienās mainījušās sievietes un randiņu principi, savos uzskatos un pieredzē sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās bijušais Latvijas svarcēlājs Viktors Ščerbatihs.

Ščerbatihs atklāj, ka pirmās attiecības, kuras viņš atceras, esot bijušas aptuveni 18 gadu vecumā. "Es biju 20 gadus vecs puika. Nebiju izlutināts. Vienalga, kas notika, tas bija ļoti skaisti." Viņš arī piebilst, ka tajā laikā nebija tik daudz izlutinātu meiteņu. "Vienalga, tu uzdāvināsi tādas puķītes vai uzaicināsi uz kafiju. Viņai bija prieks būt ar tevi."

Viņš skaidro – kādreiz cilvēkiem bija vairāk laika veidot attiecības, bet tagad ļaudis steidzās un visu grib izdarīt pēc iespējas ātrāk. Viens no raidījuma vadītājiem Valdis Melderis iesaka izvēlēties pieaugušas sievietes, kurām ir sava nauda, mašīna un māja. Ščerbatihs šim teikumam smejot pievieno: "Savi bērni, vīrs. Tas pa traku bišķiņ. Negribu." Vīrietis teic, ka viņam esot princips – ja viņš zina, ka sieviete ir precēta, un viņš vēl arī pazīst vīru, viņš nekad viņai nepieskarsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!