Foto: Shutterstock
Nevar noliegt, ka pamatnosacījums ideālam izskatam, ir apģērbs, kurā pati jūties ērti, taču katrai figūrai ir savi knifi, kā izskatīties vēl satriecošāk. Šoreiz piedāvājam modes padomus sievišķīgu formu īpašniecēm. Paldies "Glamour" par apkopotajiem padomiem.

Atrodi pareizo balansu starp pieguļošu un pārāk ciešu apģērbu

Lai arī dažkārt šo robežu ir diezgan grūti noteikt, tā ir panākumu atslēga vienreizējam izskatam, jo, ja esi iespīlējusies iemīļotajā kleitā, to labi var pamanīt. Ideālajā gadījumā apģērbam jāpieguļ tā, lai zem tā neredzētu apakšveļas vīles, tad sapratīsi, ka apģērbs nav pārāk ciešs.

Ir labi, ja skapī atrodas koriģējošā apakšveļa

Protams, ikvienai no mums gribētos ticēt, ka esam perfektas, un savā ziņā tā ir arī patiesība, tomēr ik brīdi iezogas nepārliecinātība par sevi, tāpēc gadījumos, kad roka sniedz pēc kādas pieguļošākas kleitas, izmantot var koriģējošo apakšveļu, kura apslēps zonas, kurām nevēlamies, lai citi pievērš uzmanību.

Neģērb legingus bikšu vietā

Legingi nekādā ziņā nav bikšu aizstājēji! Tie ir paredzēti, lai ģērbtu zem apģērba, piemēram, vēsākā laikā zem kleitām vai garām tunikām. Legingi ir pārāk iespīlēti un dažkārt arī caurspīdīgi, tāpēc nav ieteicams, ka atklāj apkārtējiem pārāk daudz. Ja šāds stils tevi uzrunā, labāk iegādājies džegingus, kas ir daudz pielīdzināmāks bikšu pārim.

Kad neesi pārliecināta, izvēlies zīmuļsvārkus

Jāatzīst, ka tieši zīmuļsvārki, kuru garums sniedzas līdz celīšiem, izskatās vienreizēji ikvienai dāmai. Eleganti, vienkārši un izceļ visas vietas, kuras vajadzētu izcelt.

Neviens apģērbs nav pilnīgs bez pareizajām kurpēm

Pievērs uzmanību kurpēm! Izvairies no siksniņām, kas apvij potīti – tas var kājām likt izskatīties īsākām. Tā vietā izvēlies klasiskas, vienkāršas un neitrālas kurpes, kas augumu padarīs garāku un vizuāli slaidāku.

A photo posted by @gabifresh on Dec 3, 2015 at 2:21pm PST

Velc izmēram atbilstošas drēbes

Lai arī būsi zaudējusi vai pieņēmusies svarā vien par pāris kilogramiem, lai izskatītos vienreizēji, jāvelk izmēram atbilstošs apģērbs. Un, protams, tas nenozīmē, ka uzreiz jāiepērk pavisam jauna garderobe, bet pāris apģērba gabali iziešanai ārpus mājas noderēs.

Izvēlies pareizā lieluma somu

Ikvienai vajadzētu ikdienā nēsāt somu, kas atbilst ķermeņa proporcijām. Ikdienā ideāla būs vidēja izmēra soma, kur salikt visu nepieciešamo, taču atceries, ka "viss nepieciešamais" nav visa iedzīve.

Atrodi labu šuvēju

Kā jau iepriekš minējām, perfekta izskatam vajadzīgs apģērbs pareizajā izmērā, taču ne vienmēr veikalu plauktos iespējams atrast gaumei un izmēram atbilstošu apģērba gabalu. Šajā gadījumā diezgan ērts variants ir tad, ja ir cilvēks, kurš spēj iešūt apģērbu par pāris centimetriem, lai tas izskatītos vienreizēji.

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!