Marija Naumova ir ne tikai dziedātāja, bet arī mamma savam dēlam Artūram. Viņa raidījumam "Māmiņu Klubs" atklāj, kā veido attiecības ar dēlu un kas viņai tajās ir vissvarīgākais.

Dziedātāja stāsta, ka ļoti cenšas būt ne tikai dēla mamma, bet arī draudzene. "Man ir ļoti svarīgi, lai viņš manā klātbūtnē būtu atklāts. Mēs ļoti daudz runājam," par savām attiecībām ar dēlu stāsta Naumova.

Artūrs jau ir uzsācis skolas gaitas, un dziedātāja atzīst, ka laikā, kad viņš vēl bija mazs un pilnībā atkarīgs no vecākiem, bija daudz vieglāk. Taču tagad, kad dēls ir paaudzies, esot palicis ļoti interesanti, jo sieviete, redzot bērna rīcību, saprot, kas viņai pašai sevī jāmaina. "Es sapratu, kur man ir jāmainās, es redzu savas kļūdas. Es redzu to, kas man sevī ir jāmaina, jo mans bērns uzvedas tā, kā es," skaidro Naumova.

Neskatoties uz to, viņa uzskata, ka bērnam par savām kļūdām nav jāatvainojas: "Es kaut kad izlasīju, un es tam piekrītu, ka bērniem nevajag atvainoties. Tāpēc, ka bērns tomēr paļaujas uz pieaugušajiem, un tas, ka pieaugušais lūdz viņam piedošanu, nozīmē, ka pieaugušais nezina, kā rīkoties, un tad bērnam pazūd stabilitāte." Naumova skaidro, ka, ja ir nepieciešamība, viņa bērnam cenšas atvainoties citiem vārdiem, piemēram, atzīstot, ka ir pieļāvusi kļūdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!