Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 28. jūlijā, tirdzniecības centrā "Domina Shopping" no pulksten 11 līdz 13 notiks šogad trešais klātienes bezmaksas seminārs topošajiem un jaunajiem vecākiem "Gaidību 4dienas". Pasākuma ietvaros pieci mediķi un veselīga dzīvesveida eksperti sniegs padomus jaunajām māmiņām un tētiem par mazuļa gaidīšanas un audzināšanas laikā aktuālajām tēmām.

Semināru atklās "Veselības centru apvienības" (VCA) fizioterapeite, dūla un dejas terapeite Linda Kante, izglītojot par elpas nozīmi un elpošanas tehnikām dzemdībās. Tad sekos anesteziologa, reanimatologa un Neatliekamās medicīniskās palīdzības ārsta Roberta Fūrmaņa lekcija par mazuļu drošību – viņš atklās, kā sagatavot mazulim drošu vidi.

Semināra otro daļu atklās atpazīstamais ķirurgs, flebologs, prof. Dr. med. Uldis Mauriņš. Viņš stāstīs, kā topošajām māmiņām rūpēties par savu vēnu veselību, ja skaistais grūtniecības laiks ir vasarā. Tad sekos jautājumu un atbilžu sesijas kopā ar "VCA" ginekoloģi un dzemdību speciālisti Karlīnu Elksni par jautājumiem, kuri jāpārdomā pirms dzemdībām. Bet pasākuma noslēgumā "My Fitness" trenere un uztura speciāliste Agrita Spēlmane pastāstīs, kāpēc un kā vajag vingrot grūtniecības laikā.

"Gaidību 4diena" notiks tirdzniecības centra centrālajā laukumā pie restorāna "Vairāk saules". Ikvienam pasākuma dalībniekam būs iespēja piedalīties momenloterijā.

Vairāk informācijas meklē šeit.

Plānots, ka šogad notiks vēl trīs "Gaidību 4dienas" – 29. septembrī, 27. oktobrī un 24. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!