Foto: Shutterstock

No 15. līdz 21. oktobrim labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" jau desmito gadu organizēs akciju "Labo darbu nedēļa", kurā aicina aktīvi iesaistīties gan pašus mazākos, gan jau pieredzējušus labo darbu veicējus, mudinot aizdomāties par katru vissīkāko darbiņu, kas citu spēj padarīt priecīgāku un atvieglo ikdienas dzīvi.

"Labo darbu nedēļā" pastiprināta uzmanība tiek pievērsta palīdzībai, kuras sniegšanai nav nepieciešams liels finansiālais ieguldījums. Tā var būt palīdzība kādam vientuļam cilvēkam vai vienkārša aprunāšanās, pat smaids un labs vārds kādam var nozīmēt tik daudz, norāda organizācijas vadītāja Ilze Skuja.

Aicini citus pievienoties tavam darbam un ievieto informāciju arī par savu plānoto darbu! Lai padarītu labos darbus redzamākus, noteikti pastāsti par saviem labajiem darbiem mums un iedvesmo citus!

Kad labais darbs padarīts, informē par to pārējos, ievietojot aprakstu un fotogrāfijas!

Ja zini, kam noderētu palīdzība, droši raksti par to uz: info@palidzesim.lv, un visi kopā mēs varēsim palīdzēt, mudina Skuja.

Iedvesmojies! Šeit apskatāmi pagājušajā gadā reģistrētie labie darbi.

"Projekts tiek īstenots sadarbībā ar biedrību "Latvijas Pilsoniskā Alianse" un Kultūras ministrijas projekta "Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā" īstenošanas gaitā. Projekta finansējuma avots ir valsts budžets."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!