Foto: Shutterstock
Biedrība "Dzīve bez glutēna" aicina skolas vecuma bērnus (no septiņiem līdz 17 gadiem) piedalīties kvestā "Bezglutēna iepirkšanās pratējs", kas notiks 8. augustā Lucavsalas atpūtas parka teritorijā. Pasākuma norises laiks no pulksten 13 līdz 16. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Reiz tavs bērns aizies uz veikalu viens pats vai ar saviem draugiem. Vai viņš ir sagatavots patstāvīgam iepirkšanās procesam veikalā? Vai labi orientējas lielajā preču sortimentā? Vai zina, kur izlasīt produkta sastāvu un patstāvīgi noteikt, vai tajā nav veselībai kaitīgo sastāvdaļu?

Kvests "Bezglutēna iepirkšanās pratējs" aizraujošas spēles formā palīdzēs nostiprināt bērnu zināšanas par bezglutēna produktiem – kā tos atšķirt veikalu plauktos, kur atrast informāciju par produkta sastāvu un saprast, vai tas ir drošs. Spēle notiks komandās, un dalībniekus sagaida pārbaudījumi, mīklu risināšana, attapības un izturības uzdevumi. Spēlētāji, kuri veiksmīgi pārvarēs visus šķēršļus, saņems īpašas dāvanas.

Pasākumā var piedalīties bērni un jaunieši no ģimenēm, kas ir biedrības "Dzīve bez glutēna" biedri, ikviens interesents, kurš var dokumentāli apliecināt celiakiju vai glutēna sensitivitāti, kā arī bērni un jaunieši, kuriem bezglutēna diēta jāievēro citu iemeslu dēļ.

Šeit atradīsi pieteikuma formu, lai varētu piedalīties pasākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!