Foto: Shutterstock
Bērnu slimnīcā turpinās bezmaksas nodarbības vecākiem un bērniem par veselības jautājumiem "Bērnu fiziskā veselība un attīstība".

Ne vienmēr, vēršoties pie ārstiem slimību gadījumos, atliek laiks izrunāt ar bērna veselību saistītos profilakses jautājumus, un arī internetā ne vienmēr var atrast patiesus un konkrētam gadījumam atbilstošus padomus. Šajās nodarbībās ir iespēja nepastarpināti, bez maksas saņemt saprotamas, uzticamas atbildes par bērnu veselību no labākajiem Latvijas speciālistiem, uzsver Bērnu slimnīcas mediķi.

Nodarbības norisināsies sestdienu rītos Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Poliklīnikas telpās. Lai pieteiktos, vecāki aicināti zvanīt pa tālruņa numuru: 29187561 vai rakstīt e-pastu: vinnijapukaskola@gmail.com.

Nodarbības tiek īstenotas Eiropas Savienības Sociālā fonda projekta "Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!" īstenošanas gaitā. Pirmās šā gada nodarbības notiks 13. janvārī, bet par to plašāku informāciju atradīsi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!