Foto: Shutterstock
1., 9. un 15. jūnijā sāksies jauns bezmaksas tiešsaistes lekciju cikls par to, kā atrast un stiprināt savus iekšējos resursus. Piesakies, ja arī tev šie jautājumi ir aktuāli!

Lekcijas vadīs klīniskā psiholoģe Inga Dreimane. Pieteikties iespējams gan visām trim lekcijām, gan kādai no tām atsevišķi. Katra lekcija ilgst pusotru stundu.

Pieteikšanās šeit, bet vairāk informācijas par lekciju norisi vari iegūt, rakstot uz e-pastu atkaribas.psihologi@gmail.com.

Vienā lekciju ciklā ietvertas lekcijas par šādām tēmām:

  • Iekšējos resursus meklējot (1. jūnijā).
  • Iekšējie resursi: izvēlēties patiesi svarīgāko (9. jūnijā).
  • Iekšējie resursi: nepazaudēt un noturēt (15. jūnijā).

Katra nākamā lekcija veltīta pēctecīgai iekšējo resursu atrašanai un stiprināšanai – soli pa solim, lai, pēc tēmu noklausīšanās un izpildot arī praktiskos vingrinājumus, lekciju cikla noslēgumā dalībnieki gūtu priekšstatu par dzīves kvalitātes saistību ar pašregulācijas un pašefektivitātes spēju.

Lekcijas notiek sadarbībā ar biedrību "Latvijas Atkarības psihologu apvienība" (LAPA).

Ceļš uz savu iekšējo resursu apzināšanos ir ceļš pie sevis – pie sevis pieņemšanas, pie veselīga pašvērtējuma un pašizaugsmes. Šie vērtīgie sevis atklājumi un apzināšanās ļauj saglabāt līdzsvaru un noteikt robežas dažādu ārējo faktoru ietekmē. Tas ir arī ceļš uz zināšanām un prasmēm – kā savus resursus stiprināt un izmantot jēgpilni, sastopoties ar dažādiem ikdienas izaicinājumiem, uzsver Rīgas domes Labklājības departamenta speciālisti viņu veodotajā portālā "veseligsridzinieks.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!