Grūtniecība sievietes dzīvē ir tas laiks, kad gribas justies īpaši skaistai un priecāties par savām aprisēm, kurās mājo mazulis, kurš pavisam drīz nāks pasaulē. Nereti topošās mammas izvēlas katru grūtniecības nedēļu īpaši iemūžināt, parādot, kā aug viņu grūtnieces puncis. Jaunā māmiņa Greisa Navaro katru grūtniecības nedēļu izvēlējās atzīmēt īpaši radoši, ietērpjoties dažādos viņai mīļos popkultūras tēlos, un ar košajām fotogrāfijām dalīties sociālajā lietotnē "Instagram".

Greisa ir fotogrāfe un nu jau jaunā māmiņa no Orlando, Floridas štatā ASV, kura, tāpat kā citas mammas visā pasaulē, izvēlējās dalīties ar savas grūtniecības spilgtākajiem brīžiem sociālajos tīklos. Jau grūtniecības sākumā viņa zinājusi, ka vēlas īpaši atzīmēt katru grūtniecības nedēļu, bet sākotnēji nav bijusi droša, kā. "Es lejupielādēju dažas lietotnes, kas ziņo par augošā mazuļa izmēriem konkrētā nedēļā, un kādu dienu pamanīju, ka tās nedēļas dārzenis, kas vienlīdzīgs bērniņa lielumam, ir biete. Kā liela seriāla "Ofiss" fane, uzreiz iedomājos par Dvaitu un nolēmu izveidot nedēļas progresa bildi viņa veidolā," vietnei "Popsugar" atklāja Greisa.

Sākotnēji Greisa nav domājusi šādi uzskaitīt katru grūtniecības nedēļu, taču, pateicoties sociālo tīklu lietotāju sirsnīgajai attieksmei, viņa iesākto turpinājusi. Šādi Greisa atzīmēja 28 no 40 grūtniecības nedēļām, līdz bija pienācis laiks dzemdībām un satikties ar skaistu un veselīgu mazulīti.

Greisa ir liela Harija Potera un Disneja studijas filmu cienītāja, tāpēc tikai saprotami ir tas, ka arī grūtniecības nedēļas uzskaitē viņa ietērpusies dažādos tēlos, kas kļuvuši par daļu no popkultūras, vēsta "Bored Panda". Lūk, dažas fotogrāfijas ar Greisas iejušanos Harija Potera, Vinnija Pūka, sniegavīriņa Olafa no filmas "Ledussirds", Salātlapiņa no multfilmas "Sapinušies" un citos tēlos.

Greisa kā Dvaits no seriāla "Ofiss".

View this post on Instagram

A post shared by Grace Navarro (@_gracenavarro_) on Jun 10, 2019 at 12:40pm PDT


15. nedēļa – Sniegbaltīte.

View this post on Instagram

A post shared by Grace Navarro (@_gracenavarro_) on Jun 17, 2019 at 10:08am PDT


16. grūtniecības nedēļa – Harijs Poters.

View this post on Instagram

A post shared by Grace Navarro (@_gracenavarro_) on Jun 24, 2019 at 10:01am PDT


21. grūtniecības nedēļa – sniegavīrs Olafs no multfilmas "Ledussirds".

View this post on Instagram

A post shared by Grace Navarro (@_gracenavarro_) on Jul 29, 2019 at 10:04am PDT


27. nedēļa – Salātlapiņa no multfilmas "Sapinušies".

View this post on Instagram

A post shared by Grace Navarro (@_gracenavarro_) on Sep 9, 2019 at 10:36am PDT


Par Vinniju Pūku Greisa pārtapa 29. nedēļā.

View this post on Instagram

A post shared by Grace Navarro (@_gracenavarro_) on Sep 23, 2019 at 10:13am PDT


Citus attēlus ar Greisas Navaro grūtniecības nedēļu uzskaiti vari redzēt viņas "Instagram" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!