Foto: instagram.com/nancyray/
Ziemeļkarolīnas štata (ASV) iedzīvotāji Nensija un Vils Reji gaidīja trešās meitas piedzimšanu, bet liels bija viņu pārsteigums, kad atklājās – piedzimis puisēns. Tētis nogāzies uz grīdas, bet mamma iekliegusies, redzot, ka starp "meitiņas" kājām kaut kas ir...

Nensija 18. grūtniecības nedēļā veica ultrasonogrāfijas izmeklējumu, un tās laikā tika pavēstīts, ka gaidāma meitenīte. Pēc Nensijas teiktā, divu iepriekšējo grūtniecību laikā viņi ar vīru apzināti izvēlējās nezināt bērna dzimumu, lai dzemdībās viņus sagaidītu pārsteigums, bet šoreiz pāris tomēr gribējuši jau iepriekš sagatavoties, ja nu viņiem paredzēts kļūt pat trīs meitu vecākiem. Tā kā izmeklējums tieši to arī paredzēja, ģimene, kura sapņoja par dēlu, noskaņojās uz trešās meitas nākšanu pasaulē.

View this post on Instagram

A post shared by Nancy Ray (@nancyray) on Feb 19, 2019 at 11:13am PST

Trīs dienas vēlāk pēc datuma, kad bija paredzētas dzemdības, Nensiju aizveda uz dzemdību namu, un jau pēc aptuveni divām stundām viņa dzemdēja. Trešo meitu, kā pāris domāja tajā brīdī (viņi abi bija tik ļoti aizņemti ar dzemdību norisi, ka uzreiz pēc tām nemaz nepievērsa uzmanību bērna dzimumam).

View this post on Instagram

A post shared by Nancy Ray (@nancyray) on Feb 18, 2019 at 6:03pm PST

"Man viņu nolika uz krūtīm, ietītu autiņos, un es viņu apskāvu, sakot, cik viņa ir brīnišķīga, bet te pienāca laiks pārgriezt nabassaiti. Es attinu autiņus, un ieraudzīju, ka "viņai" starp kājiņām kaut kas ir. Un pilnā balsī iekliedzos: "Kas tas ir, tas ir zēns?"" – savās atmiņās portālā "Today Parents" dalās Nensija. Tieši šo brīdi paguva nofotografēt viņas draudzene, dzemdību fotogrāfe Lorēna Džolija. Nensijas sejas izteiksme par šo pārsteigumu ir tik izteiksmīga, ka šis foto kļuvis ļoti populārs sociālajos tīklos.

View this post on Instagram

A post shared by Nancy Ray (@nancyray) on Apr 29, 2019 at 7:05pm PDT


Kad Nensija aiz pārsteiguma iekliedzās, arī jaunais tētis steidza skatīties, bet, kad ieraudzījis, ka piedzimis ilgi gaidītais dēls, burtiskā nozīmē no saviļņojuma nogāzies uz grīdas. "Vecmātes ķiķināja par mums. Pēc viņu vārdiem, viņas speciāli mums neteikušas, lai mēs to atklājam paši. Un tas patiešām bija ļoti smieklīgi. Mēs ar Vilu bijām šokēti visādā ziņā," stāsta Nensija.

View this post on Instagram

A post shared by Nancy Ray (@nancyray) on May 2, 2019 at 6:31pm PDT


Mazulītis Boforts Viljams Rejs piedzima 3800 gramus smags. Tagad viņš jau ir paaudzies, bet viņa māsām Millijai un Lindonai attiecīgi ir trīs un pusotrs gadiņš. Pēc Nensijas sacītā, viņi ar vīru nevaino ārstu par kļūdaino izmeklējumu, jo tas pārsteigums un prieks, ko abi guva, ir bijis tā vērts. "Vils ir neticami laimīgs, viņš vienmēr gribējis dēlu un priecājas par katru sekundi, ko pavada ar viņu. Bet man patīk būt zēna mammai ne mazāk, kā būt divu meitu mammai," atzīst Nensija.

View this post on Instagram

A post shared by Nancy Ray (@nancyray) on May 4, 2019 at 5:56pm PDT
View this post on Instagram

A post shared by Nancy Ray (@nancyray) on Apr 27, 2019 at 7:00pm PDT
View this post on Instagram

A post shared by Nancy Ray (@nancyray) on Mar 18, 2019 at 6:36am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!