Foto: Shutterstock

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar Olimpisko sporta centru topošajām māmiņām piedāvā tiešsaistes vingrošanas nodarbības.

Vingrošanas nodarbības grūtniecēm ir zemas intensitātes slodzes nodarbības. Tajās iekļauti elpošanas, stiepšanās, relaksācijas un muskuļu stiprināšanas vingrinājumi, īpašu uzmanību pievēršot iegurņa un muguras lejasdaļas stabilitātei un mobilitātei. Nodarbība piemērota grūtniecēm no 12. grūtniecības nedēļas ar uzraugošā ārsta atļauju. Janvārī nodarbības notiks pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās pulksten 11, kā arī otrdienās pulksten 18. Pieteikšanās uz nodarbību www.zoom.us, nodarbību id: 84432619445, parole: 677160.

Lai piedalītos nodarbībā, obligāti jāieslēdz video kamera, lai trenere var redzēt un nepieciešamības gadījumā palabot jūsu vingrošanu. Video kameru trenere lūdz turēt ieslēgtu visu nodarbības laiku.

Savā "Zoom" lietotājvārda ailē ieraksti pilnu savu vārdu un uzvārdu. Ja ielogojoties neesi norādījusi pilnu vārdu un uzvārdu, tad vari to labot sadaļā "Participants", pretī savam vārdam izvēloties sadaļu "More" un tad labo vārdu sadaļā "Rename".

Šie dalības noteikumi ir izstrādāti saskaņā ar Eiropas Sociālā fonda projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" prasībām, lai tiktu nodrošināta bezmaksas pakalpojuma norise tiešsaistē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!