Foto: Shutterstock
No 11. līdz 16. martam Jelgavas 1. internātpamatskola Attīstības centrā norisināsies veselību veicinoša diennakts nometne "Sajūti pasauli radoši", kas paredzēta bērniem ar kustību un fiziskās attīstības traucējumiem un viņu vecākiem vai pavadoņiem.

Dalība nometnē tiek finansēta no Rīgas domes Labklājības departaments projektā "Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības profilakses pasākumi!" piešķirtajiem līdzekļiem, un pieteikšanās tai ir sākusies.

Nometne paredzēta bērniem vecumā no sešiem līdz 16 gadiem. Kopējais dalībnieku skaits nometnē –15 bērni un 15 pieaugušie. Nometnes mērķis ir uzlabot dalībnieku psihoemocionālo pašsajūtu.

Nometnes programmā ietverta: mākslas terapija, radošās darbnīcas bērniem un pieaugušajiem, ciguna vingrošana, spēka dziesmas, komandas saliedēšanas pārgājiens, atbalsta nodarbības vecākiem, tikšanās ar nometnes viesiem, aktivitātes svaigā gaisā, rotaļas, ballīte u.c. pasākumi gan bērniem, gan vecākiem.

Iespējams pieteikties arī nākamajām nometnēm, kas notiks šā gada jūlijā, augustā un oktobrī.

Vairāk informācijas un pieteikšanās nometnei pa tālruni: 29342266 (Agita Krastiņa) vai e-pastā: viesmilibasprojekti@gmail.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!