Foto: Shutterstock

Izstāžu zāle "Arsenāls" aprīlī un maijā aicina bērnus un jauniešus uz mākslas darbnīcām izstādē "Lidija Auza. Glezniecība" kopā ar māksliniecēm Ievu Putniņu un Ivetu Vecenāni.

Lidija Auza, kuras izstāde ir apskatāma līdz 19. maijam, ir latviešu māksliniece, kas savā glezniecībā ir uzdrošinājusies eksperimentēt ar dažādiem formas paņēmieniem, meklējusi arvien jaunus izteiksmes līdzekļus, veidojot krāsu faktūras un iekļaujot gleznu virsmā visneiedomājamākos materiālus.

4. un 25. aprīlī pulksten 17.30 mākslas darbnīca sniegs iespēju tās dalībniekiem iepazīt Lidijas Auzas glezniecības pārsteidzošās tehnikas un detaļas, radošo materiālu pielietojumu un radīt pašiem savus mākslas darbus kopā ar mākslinieci Ievu Putniņu.

Nodarbība sāksies ar īsu sarunu, izstādes apskati un māksliniecisko detaļu pārrunāšanu un turpināsies, dalībniekiem pašiem radoši darbojoties.

Nodarbība paredzēta bērniem un jauniešiem no septiņu līdz 14 gadu vecumam. Dalības maksa 2,50 eiro. Nodarbības ilgums – divas stundas. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 67 716108 vai e-pastā arsenals@lnmm.lv.

Savukārt 9. maijā pulksten 17.30 mākslas darbnīcas dalībnieki kopā ar mākslinieci Ivetu Vecenāni varēs atklāt titāna baltās krāsas pārsteidzošo materialitāti. Arī šī radošā darbnīca sasauksies ar Lidijas Auzas darbiem, kuriem arī ir raksturīga izteikta faktūra un dažādi radošie paņēmieni.

Darbnīcā aicina piedalīties bērnus un jauniešus no 10 līdz 18 gadu vecumam. Nodarbības ilgums būs divas stundas, un dalības maksa ir 2,50 eiro. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 67 716108 vai e-pastā arsenals@lnmm.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!