Foto: DELFI

10. oktobrī no pulksten 11 līdz 17 izstāžu centrā "Kīpsala" norisināsies "pērļu medības bērniem" - "Andele Mandele Kids", kur māmiņas iztirgos bērniem noderīgas lietas.

Pasākuma laikā norisināsies arī "Mazo ķiparu" rokdarbu tirdziņš, kur tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus pirmos soļus uzņēmējdarbībā. Šim tirdziņam noteikti vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz epastu info@andelemandele.lv.

Andelēšanās piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolas somas. Viss, kas mazajiem ir aktuāls! Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts, sola pasākuma organizatore Līva Jaunozola.

Lai apmeklētāji varētu noskatīt pērles ne tikai bērniem, bet arī sev – paralēli hallē norisināsies arī "Andelemandele Rudens Cheap – viss līdz 20 eiro!" Jaunozola paskaidro: "Būs pieejams peaugušo rudens un ziemas apģērbs, kam cenas nepārsniegs 20 eiro robežu".

Kā ikkatrā andelē, paredzēts arī labdarības stūrītis.

Ieeja pasākumā no pulksten 11 līdz 15, nopērkot ieejas biļeti par četriem eiro, bet pēc šī laika – bez maksas. Bērniem līdz 12 gadu vecumam par ieeju nav jāmaksā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!