Foto: Publicitātes attēls

25. martā uz Kongresu nama skatuves populārā multiplikācijas seriāla "Maša un lācis" stāsti atdzīvosies jaunajā, košajā muzikālajā izrādē "Gan attapība vajadzīga, gan rūdījums svarīgs". Pirmo reizi iemīļotie varoņi runās ar skatītājiem latviešu valodā. Arī tev ir iespēja savā īpašumā iegūt divas biļtes uz izrādi, ja vien esi portāla Cālis.lv sociālās vietnes Facebook lapas sekotājs.

Patlaban mūsu Facebook profilā norit konkurss, kurā ikvienam ir iespēja laimēt biļetes uz izrādi, lai iepriecinātu savus bērnus.

Izrādes latviešu versijas ieskaņošanā piedalījušies Latvijas aktieri. Ierakstītas arī 11 dziesmas, kuru motīvi jau sen pazīstami multfilmu "Maša un lācis" skatītājiem.

Biļetes uz izrādi pulksten 15.30 ir jau gandrīz pilnībā izpārdotas, tādēļ izziņota papildizrāde pulksten 12.

Līdzās multfilmai pasauli iekaro arī izrādes, kas radītas pēc tās motīviem. Izrādes tulkotas jau vairāk nekā 15 valodās, un tagad tā skatāma arī latviešu valodā.

Izrādes režisors ir Andrejs Jelsakovs, kurš Rīgā ieradās no Maskavas, lai strādātu ar Latvijas aktieriem. "Mums ir patiess prieks par to, ka iemīļotie varoņi tagad runās arī latviski. Mūsu izrāde nav vienkārši izklaidējošs pasākums. Tā māca bērnus izvēlēties draugus, ticēt brīnumam un labsirdībai. Runāt par tik svarīgām lietām ar mazajiem skatītājiem labāk ir viņu dzimtajā valodā. Latvijas aktieri, kas piedalījās izrādes ieskaņošanā, ir ļoti talantīgi. Strādāt ar viņiem bija viegli un interesanti," tā režisors.

Izrādei latviešu valodā atdzejotas un ierakstītas 11 dziesmas. Fragmentus no tām iespējams noklausīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!