Foto: F64

Ikgadējā labdarības akcijā "Eņģeļi pār Latviju", kas norisinās no 17. līdz 23. decembrim, 137 bērnu ārstniecībai centīsies savākt ziedojumus 264 000 eiro apmērā, informēja akcijas rīkotāju pārstāve Alise Malisko.

Lai palīdzētu bērniem, ikviens iedzīvotājs ir aicināts ziedot, zvanot uz tālruni 90006486, kur būs iespēja aprunāties ar sabiedrībā atpazīstamām personībām. Akcijas pirmajā dienā uz zvaniem atbildēja Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liena Dambiņa, akcijas svinīgā Ziemassvētku koncerta vadītāji Kristīne Garklāva un Kristaps Rasims, kā arī aktieris Andris Bulis.

Visas nedēļas garumā ziedotājus zvanu centrā uzklausīs Varis Vētra, Ieva Bondare, Daumants Dreiškens, Jānis Purviņš, Elita Patmalniece, Adriana Miglāne, Nauris Brikmanis, Ilze Dobele, Aija Auškāpa, Madars Apse, Agnese Rakovska un citas pašmāju slavenības.

Akcijas īpašais Ziemassvētku koncerts norisināsies 23. decembra vakarā Lielajā ģildē, un tā laikā uz zvaniem atbildēs Pēteris Kļava, Baiba Broka, Ansis, Andrejs Ērglis, Markus Riva u.c.

Ziedot ir iespējams arī Bērnu slimnīcas fondā mājaslapā "bsf.lv", ziedojumu kastītēs veikalos "Rimi" un "Supernetto" veikalos, vai arī iegādājoties šo veikalu akcijas preces līdz 31. decembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!