Foto: Shutterstock
Gultas rāmja ritmiskā čīkstoņa, vibratora radītais "bzzzz", klusas elsas un skaļi spiedzieni – mīlēšanās ir gluži kā skaņu simfonija. Bet ko darīt, ja dzīvojat dzīvoklī ar plānām sienām vai blakus istabā guļ bērni?

Kluss sekss kā spēle

Pārvērtiet mīlēšanos par aizraujošu spēli – kurš no jums seksa laikā visilgāk spēs neizdvest vaidu un apmierinājuma spiedzienus, iesaka portāls "Health". Šāda intīmās spēles uzsākšana var būt patiesi seksīga un interesanta, jo abiem partneriem nepieciešams iejusties vienā un tajā pašā tēlā, padarot mīlēšanos par kopīgu sižetu, gluži kā lomu spēli. Šādā veidā jūs viens otru varat pārsteigt, izmantojot interesantākās stratēģijas vai aizvedot uz neiedomājamākām vietām, kur nodarboties ar seksu pēc iespējas klusāk un apkārtējiem nemanāmāk.

Elpo caur degunu


Elpošana caur degunu ir daudz klusāka, nekā caur muti. Turklāt, elpojot caur degunu, tiks radīta jauna seksuālā pieredze. "Elpojot caur degunu, tiek mainīta iegurņa un diafragmas saikne, padarot seksa radīto baudu un orgasmu atšķirīgu no ierastā," teic attiecību konsultants Kaits Skalisi. Protams, būt klusam baudas piepildītākajos mirkļos nepavisam nav viegli, tāpēc, ja tomēr izelpo caur muti, centies to darīt, neizmantojot balss saites.

Īstās gultas izvēle


Ja iespējams, iegādājies matraci bez atsperēm. Šāds matracis ievērojami samazinās mīlēšanās laikā radītās skaņas. Izvēlies putu vai "Memory" putu matraci. Ja tomēr matraci iegādāties pašlaik nav iespējams, ķeries klāt veidam, kurš pieejams jebkuram – izveido savu romantisko ligzdu turpat uz grīdas, izklājot segas un spilvenus.

Svarīga ir arī gultas atrašanās vieta istabā. Noteikti izvairies to likt klāt pie sienas vai uz čīkstošiem dēļiem. Lai samazinātu skaņas, zem gultas novieto paklāju un pārliecinies, vai visas gultas rāmja skrūves ir kārtīgi pievilktas.

Mīlējies ne tikai guļamistabā


Guļamistabai nav jābūt vienīgajai telpai, kurā nodoties mīlestībai ar savu partneri. Dariet to tādās telpās, kuras nav bērnu vai kaimiņu dzirdamības zonās. Piemēram, viesistabā vai darbistabā. Vai kādreiz esi nodarbojusies ar seksu dušā? Tekošā ūdens skaņa pieklusinās mīlēšanās radītās skaņas, kā arī radīs seksīgu noskaņu un jaunas sajūtas.

Dod priekšroku klusākam vibratoram


Ja ieslēdzot vibratoru, tas dūc gluži kā zāles pļāvējs, zini – ir laiks to nomainīt. Ja vēlies klusāku vibratoru, izvēlies tādu, kas ir uzlādējams ar litija akumulatoru, nevis tādu, kas darbojas ar bateriju palīdzību. Ja tomēr uzskati, ka ar vibrators, kurš darbojas ar bateriju palīdzību, ir ērtāks, vai pašlaik vienkārši nevari iegādāties jaunu, tā radītās skaņas vari apslāpēt, ja to izmantosi zem segas vai spilvena.

Ļaujies lēnām kustībām


Lēna, intīma seksa spēle izraisīs vieglus vaidus, nevis skaļus un nevaldāmus spiedzienus. Kad piedzīvo orgasmu un jūti vēlmi šo sajūtu izgrūst pār lūpām, pretojies tai un iekod sev rokā, kaislīgi noskūpsti savu partneri vai aizklāj muti ar roku. Izmantojot ķermeņu valodu, tavs partneris redzēs, cik neticami lieliski pašlaik jūties, turklāt savās sajūtās dalīsieties tikai jūs viens ar otru, nevis arī ar kaimiņiem.

Izmanto balto troksni


Tas var neizklausīties pārāk seksīgi, tomēr baltā trokšņa izmantošana var apslāpēt mīlēšanās laikā radītās skaņas. Izmanto speciālas ierīces, kas izstaro balto troksni, vai arī viedtālrunī lejupielādē baltā trokšņa aplikāciju. Baltā trokšņa skaļumu vari arī mainīt, pielāgojot nepieciešamo skaļumu. Ja tomēr baltais troksnis nav tas, ar kuru fonā ar partneri vēlaties mesties mīlas piedzīvojumos, ieslēdziet relaksējošu un nomierinošu mūziku, piemēram, ambiento mūziku.

Seksa pozas, kas slāpēs radītās skaņas


Karotītes poza. Jebkura poza, kas neprasa daudz kustību, samazinās arī radītās skaņas. Karotes poza ir viena no intīmākajām pozām, kurā nodoties mīlas priekiem. Šī poza seksa laikā atļauj arī viegli sarunāties savā starpā, tādēļ seksuālo intensitāti varat uzturēt ar čukstu palīdzību.

69. Orālais sekss ir labs variants, ja vēlaties ar seksu nodarboties pēc iespējas klusāk. Galvenais, lai partneris labsajūtas radītās skaņas ir gatavs apslāpēt spilvenā vai segā. Šajā pozā varat apmierināt arī viens otru. Turklāt tai ir vairākas variācijas – vienā no tām sieviete atrodas augšpusē, otrajā – vīrietis augšpusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!