Foto: Publicitātes attēli

Latvijas valsts mežu (LVM) dabas parks Tērvetē izveidojis bukletu īpaši bērniem "Ejam kopā pasakā!", kas aicina iepazīt krāšņo dabas parka pasauli.

Mazākajiem parka apmeklētājiem bukletā atrodami dažādi uzdevumi ar interesantiem, īsiem faktiem par LVM dabas parku Tērvetē. Liela izmēra fotogrāfijas, teksts ar drukātiem burtiem, parka mākslinieces Liānas Šulces ilustrācijas aicina mazuļus kopā ar vecākiem doties plašākajā pasaku pasaulē Ziemeļeiropā.

Izdotajā grāmatiņā bērns tiek aicināts vērot un iepazīt dabas parkā notiekošo, ieklausīties upes čalās, dziļi ieelpot priežu sila veselīgo gaisu, smelties zināšanas un baudīt atpūtu. Pašiem mazākajiem noteikti patiks krāsot rūķīšus un Annas Brigaderes pasaku tēlus, lielākos bērnus aizraus interesantie uzdevumi, norādīts Mammadaba.lv mājaslapā.

Buklets izdots latviešu, krievu, igauņu un angļu valodā. Tas būs pieejams Latvijas apceļotājiem starptautiskajā tūrisma izstāde "Balttour 2016", kā arī izstādē Igaunijā "Tourest 2016".

LVM dabas parks Tērvetē ir viena no tūristu iecienītākajām un ģimenei draudzīgākajām vietām Latvijā. 2015. gadā to apmeklēja 149 000 mazu un lielu dabas draugu, parkā norisinājās vairāk nekā 30 pasākumu. Šobrīd LVM dabas parks Tērvetē ir kļuvis arī par skolēnu vides izglītības centru, piedāvājot izzinošas ekskursijas un nodarbības gidu pavadībā.

Buklets elektroniskā formātā pieejams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!