Foto: Shutterstock

Mūsdienās vidēji trim no 30 skolas vecuma bērniem tiek diagnosticēta astma. Nereti slimība tiek ielaista, jo netiek atpazīti pirmie simptomi. Par to, kā atpazīt šo slimību un kā iemācīties to veiksmīgi kontrolēt, kā arī informāciju par citiem būtiskiem jautājumiem ikvienam tētim vai mammai jau otro reizi bez maksas būs iespējams uzzināt "BENU veselības un skaistuma akadēmijas" seminārā, kas notiks 4. martā.

Lekcijā plānots aplūkot arī tādas ar astmu saistītas tēmas kā alerģijas un to daudzveidīgās izpausmes, alergēnu samazināšanas nozīme un citus saistītus tematus. Lekcijās īpaši gaidīti vecāki, kuru bērni bieži slimo ar saaukstēšanās slimībām, cieš no dažāda veida alerģiskām reakcijām un slimo ar astmu, jo lekciju laikā būs iespēja arī uzzināt, kā laikus atpazīt pirmos astmas simptomus, kā palīdzēt bērnam sadzīvot ar astmu, un kā pareizi lietot krājtelpas.

Minētā bezmaksas lekcija "Kā atpazīt pirmos astmas simptomus un kontrolēt tos" notiks 4. martā, viesnīcā "Monika" Rīgā, Elizabetes ielā 21. Vecākus izglītos Latvijas Bērnu alergologu un pneimonologu biedrības prezidente dr. Ineta Grantiņa, kā arī "BENU Aptieka" farmaceits un aptiekas vadītājs Vitālijs Mitrohins.

Bērnu vecāki tiek aicināti pirms semināra iesūtīt arī interesējošos jautājumus, kuri tiks atbildēti semināra laikā. Jautājumi līdz 2. martam jānosūta uz e-pasta adresi: Dace.Jankevitca@tamro.com.

Bezmaksas semināros var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs - "BENU" lojalitātes kartes īpašnieks, līdz 3. martam piesakoties pa tālruni 67067950.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!