Foto: Publicitātes foto
Deju studija "Fandango" uz atvērto durvju dienu aicina bērnus dažādās vecuma grupās: 4 - 6 gadi, 7 - 9 gadi un 10 - 12 gadi. Tā būs iespēja uzdejot un iepazīties ar pasniedzējiem, kā arī iejusties "Fandango" jaunajā, tikko renovētajā studijā Rīgas centrā.

Tajā pašā laikā pieaugušie otrā deju zālē varēs izmēģināt "Bodyart" un "Cigun" nodarbības pieredzējušu pasniedzēju vadībā.

Deju studijā "Fandango" 4-6 gadus vecie bērni mācās deju pamatsoļus un ritmiku, kā arī vingro un jogo.

Vēlāk jaunie dejotāji apgūst klasiskās dejas pamatus, akrobātiku, džeza un laikmetīgo deju. Meitenēm, kurām patīk mākslas vingrošana, ir iespēja apmeklēt deju nodarbības ar mākslas vingrošanas elementiem, kur mācāmies iekustināt arī auklas, apļus un lentas.

Visās nodarbībās uzmanība tiek pievērsta harmoniskai fiziskajai attīstībai – neiztrūkst spēka un veiklības vingrinājumu, stājas uzlabošana, stiepšanās. Tiek mācīta jogas elpošana, meditācijas tehnikas un relaksācija.

Reizi mēnesī notiek lielā semināru diena, kas sniedz iespēju izmēģināt jaunus deju stilus, aktiermeistarību un citas radošās aktivitātes. Bērnu studijas dalībnieki deju sezonas laikā kopīgi apmeklē LNO baleta un operas izrādes, kā arī citus mākslas pasākumus. Vasaras treniņnometnēs tiek rīkoti radošie eksperimenti kustībā, drāmā, modē un dabas izpētes ekspedīcijās.

Deju studijas "Fandango" bērnu un jauniešu deju apmācību programma ir licencēta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā.

Pieaugušie "Fandango" jaunajā studijā var apmeklēt dažādas nodarbības – joga un jogas deja, indiešu cīņas māksla kalaripajattu, joga, cigun un ilik-cjuaņ, kā arī deju un cīņas mikss – Taekwondo dance!

Pasniedzēji ir katrs savā jomā pieredzējuši praktiķi un pedagogi.

"Fandango" centra studija atrodas Kurbada ielā 3, Mežciema studija – Kaivas ielā 50/4.

Gaidām jūs 22. septembrī sākot no pulksten 10 "Fandango" jaunajā studijā Rīgas centrā – Kurbada ielā 3!

Ikdienu apskati "Fandango" "Facebook" lapā!
Pieteikšanās: fandango@fandango.lv
Tālr. 29241999
Uzzini vairāk : www.fandango.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!