Foto: Publicitātes foto
Šī ir globāla problēma, kas nodarbina visus mūs - vecākus, vecvecākus, pedagogus. Tikpat ļoti kā mūs - ražotājus, pārdevējus un pircējus. Tālab arī mēs – grāmatnīca "Globuss" - esam piedomājuši, lai varētu Jums piedāvāt brīnišķīgus, bērna radošo iztēli rosinošus materiālus no Lielbritānijas. Tie ir videi un bērnam draudzīgi un, kas nav mazsvarīgi,- cenas ziņā pieejami un demokrātiski. Lieki būtu piebilst, ka bērna paša rokām radīts darbiņš sniedz jauku gandarījumu un ceļ bērna pašapziņu.

Komplektiņus jau paspējusi notestēt mūsu mērķauditorija - bērni un viņu vecāki. Lūk,- komentārs: '' Ļoti jauks, radošs komplektiņš! Ieinteresēja Elīzu, kura nepārtrauca darboties ne mirkli, kamēr nebija gatavas visas rokassprādzes - gan sev, gan draudzenēm. Visnotaļ veiksmīgi attur bērnu no darbībām pie datora. Elīna teic: „Šie materiāli ir tik krāsaini un iztēli rosinoši, ka, tos iegādājoties, mēs varam mirkli sava laika veltīt, darbojoties līdz ar savu bērnu. Augsim līdz ar bērnu, un bērns augs līdzi mums! Nevienam nav noslēpums, ka bērnu nenormēta pievēršanās datora un telefona spēlēm nereti izriet no ''uzmanības deficīta sindroma'', un šī, lūk, būtu lieliska iespēja sadarbībai".      

Modelēsim situāciju! Mums ar bērniem Lieldienu rītā jādodas viesos pie vecvecākiem. Te nu meita varēs izpausties, pagatavojot greznumlietiņas sev (piem., EF350,EK661,EK662), kā arī dāvanas saviem mīļajiem (piem., EA1825). Arī dēlam atradīsim ko piemērotu (piem., EC1247). 

Vēl viena atsauksme: "Man visvairāk patika veidot mazo putniņu māju. Tas bija ļoti interesanti! Varēja līmēt, zīmēt un veidot pēc sirds patikas. Man mājās tagad ir veidojamie zirneklīši. Iesaku arī Jums šīs smukās veidojamās lietiņas!" Materiālu daudzveidība ir ļoti plaša, kā arī to pielietojums, - marķieri, uzlīmes, pērlītes, bumbiņas u.t.t. Tas viss dos radoša lidojuma iespējas Jūsu bērnam, kurš šo atzīs par pietiekoši labu esam, lai nelietderīgi neīsinātu savas stundas pie datora un telefona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!