Līdz 24. oktobrim Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra piedāvā uzlabot veselību – zaudē svaru ar sev īpaši pielāgotu notievēšanas plānu. Pieteikties sava plāna izveidei vari www.NordenHealth.com – pirmajiem 20 interesentiem šodien individuālā plāna sastādīšanu apmaksā Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra (pašam jāsedz tikai reģistrācijas maksa 6.99 Ls).

Intervija ar studenti Elīnu Briedi (23) no Majoriem, kura septiņās dienās veiksmīgi notievēja par 8 kg.

Šovasar, jūlijā ir noslēgusies Tava 7 dienu notievēšanas programma. Tu izskaties lieliski!
haha paldies! Šoreiz pati tam arī ticu!

Vai Tu iepriekš esi mēģinājusi notievēt? 
Protams, kura gan sieviete nav mēģinājusi notievēt - pilns internets un žurnāli ir ar dažādām diētām, itkā dabīgām zālēm, kas patiesībā tikai sabojā veselību. Esmu mēģinājusi arī doties uz aerobikas nodarbībām, jogu - pēc divu mēnešu regulārām nodarbībām bija jādodas pie ārsta, jo bija sabojātas locītavas. Atkal nauda jātērē. Pienāca brīdis, kad jau pie sevis domāju - nu ko, laikam būšu tā, par kuru vīrieši savā starpā runājot teiks - tā resnā. Centos samierināties ar šo domu, taču iekšēji bija ļoti ļoti sāpīgi.

Kā Tev izdevās šoriez notievēt? 
Facebookā ievēroju sen nesatiktas  draudzenes (kopā gājām rokdarbu pulciņā) foto galeriju, ar viņas pārvērtībām. Pie sevis domāju - nē, tas tā nevar būt! Bija divas bildes - pirms un pēc. Marika, ko visi pulciņā saukāja par resnuli bija pārvērtusies skaistā, elegantā sievietē. Neticēju savām acīm, tāpēc uzrakstīju vēstuli, prasot, kā Marika dabūja to gatavu. Nākamajā dienā Marika man atsūtīja adresi, kurā jāaizpida tests ar dažiem vienkāršiem jautājumiem. Pēc tā, tikšot izveidota individuāli man veidota notievēšanas metode, kas itkā liks svaram pazust septiņu dienu laikā. Neticēju, bet pati nolēmu pamēģināt - nebija ko zaudēt. 7 dienas pagāja nemanot un te nu es esmu - pati nespēju tam noticēt, taču 7 kg ir zaudēti un es jūtos ļoti ļoti labi un viegli. Jūtu, ka ir sākusies mana jaunā dzīve. Piektdien mani pat nezināms vīrietis izteica komplimentu. Neaprakstāma sajūta, to dzirdot pirmo reizi mūžā :)

Ko tu ieteiktu citām, kas vēlas nomest kilogramus? 
Tad, kad pildīsi savu notievēšans plānu, esi godīga un dari visu kas tur sacīts, kaut arī metodes var likties savādas, tici man - tās strādā! Šis plāns ir radīts īpaši Tev, vadoties pēc testa, ko aizpildīsi iepriekš, tāpēc esi godīga, atbildot uz jautājumiem. Tas nav grūti - Tev izdosies!

Skaists augums ir tik pat svarīgs kā tava veselība. Lai justos skaista un laimīga šīs lietas ir jāizkopj reizē. Ekstrēmas diētas jebkuru var iedzīt depresijā. Badošanās pēc laika var atspēlēties dubultā. Svarīgi ir saprast, ka brīnumlīdzekļi neeksistē. Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra piedāvā Tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pasaules Veselības Organizācijas publicētie dati liecina, ka sirds un asinsvadu slimības, ko izraisa aptaukošanās, katru gadu nogalina 5 reizes vairāk cilvēku, nekā HIV/AIDS vīruss un liekā svara problēmas ir jārisina nekavējoties.

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz NordenHealth.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!