Foto: instagram.com/karinastylediaries/krystin_lee/sonialyson
Vējā ātrumā pie durvīm piesteidzies augusts, ar nepacietību gaidot pēdējā vasaras mēneša ieskandināšanu. Lai gan nedaudz skumji, ka siltākais gada periods tuvojas izskaņai, paskaties uz faktu no citas puses – tev ir vēl vesels mēnesis, lai ietu uz koncertiem, ballītēm, pavadītu kvalitatīvu laiku ar mīļajiem, aizvestu otro pusīti piknikā vai dotos neaizmirstamā pārgājienā!

Lai visi augstāk minētie pasākumi neizgāztos jau pašā pamatā, par apģērbu ir rūpīgi jāpadomā. Tas ir iemesls, kādēļ nemitīgai laikapstākļu prognozes pārbaudei jākļūst par tādu pašu ieradumu kā iztīrīt zobus vai izķemmēt matus. Paturi gan prātā, ka ar prognozēm ir kā ar bitēm – nekad neko nevar zināt. Tieši tāpēc apģērba jautājumā vienmēr svarīgi izraudzīt plānu B.

Ja ir vēlēšanās atsvaidzināt garderobi ar kādu jaunumu, šobrīd tam ir īstais laiks. Kāpēc? Jo ir vasaras atlaides! Stiliste un "body positive" kustības atbalstītāja Indra Salceviča tā sauktajās "modes medības" iesaka neuzķerties uz cenu vien, taču noteikti vērts uzmest aci peldkostīmiem un lina auduma apģērbiem. Tāpat par izdevīgām naudiņām iespējams atrast kādu "boho" stila tērpu, kas ir sezonāls trends un modē atgriežas katru vasaras sezonu. Tātad – pēc tagad, velc nākamvasar! "Atlaižu sezona ir izcila, jo tagad kvalitatīvāko ādas jaku vai kovboja zābakus vari iegādāties par labāku cenu," tā stiliste.

Taču, ja jaunu drēbju pirkšanai šobrīd nav ne laika, nedz arī finansiālās rocības, pastāv kaudze veidu, kā vecās drēbes pārvērst jaunos un stilīgos garderobes "iemītniekos". Tev būs nepieciešamas šķēres, adata un liela deva radošuma – pārvērt veco un garlaicīgo blūzi stilīgā "crop" piegriezuma kreklā, jau sen no modes izgājušo kleitu pārveido vasarīgos svārkos, bet garos svārkus pārtaisi jauneklīgā mini versijā!

Zemāk esam apkopojuši modes salikumus katrai mēneša dienai – gan aktīvākām brīvdienām, gan arī ikdienas skrējienam un saviesīgiem pasākumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!