Foto: Santa Pīlēna

Bērnu modes zīmola "Paade Mode" jaunā rudens/ziemas kolekcija "MOV(i)E" ir veltījums dzīvei kā filmā, kur katrs pats ir tās galvenais varonis nemitīgā kustībā, informē zīmola pārstāvji. Pārmaiņas, kas rodas no dažādiem iespaidiem, apvieno it kā neapvienojamo, dažādās dimensijās un ritmos. Līdzīgi arī jaunajā kolekcijā – smalki audumi papildināti ar bieziem adījumiem un ziedi kombinēti ar rūtīm.

Jaunā kolekcija radīta zīmola darbnīcā Rīgā un turpina tā raksturīgo stilu. Šajā sezonā zīmols piedāvā gan maigāku toņu gammu, gan spilgtu un izteiksmīgu krāsu kombinācijas. Audumus un bezvīļu adījumus rotā "Paade Mode" apdrukas un izšuvumi.

"Mūsu zīmols vēlas izcelt un atbalstīt bērna personību, būt bērna iztēles spogulis. Mode, apģērbs, stils un dzīvesstils ir mūsu katra ļoti privāts, personisks stāsts. "Paade Mode" tic atvērtiem, piedzīvojumiem bagātiem un no stereotipiem brīviem prātiem. Bērns ir bērns gan Rīgā, gan Milānā, gan Parīzē, Ņujorkā vai citā pasaules vietā – mūžīgi mainīgajā, pieejamajā, "apaļajā" un bezgalīgā pasaulē," pārdomās dalās zīmola radošā direktore un dibinātāja Linda Raituma. Lai ļautu bērniem būt viņiem pašiem, brīviem un pamanāmiem, apģērbs savstarpēji ērti kombinējams, un tas ir piemērots gan ikdienas skolas un bērnudārza gaitās, gan svētku dienās.

Jaunā kolekcija visiem interesentiem pieejama zīmola mājaslapā un sociālo tīklu kontos. Tāpat tā tiks prezentēta Rīgas modes nedēļā ("Riga Fashion Week"), kas norisināsies no 7. līdz 11. oktobrim. Tāpat tā pieejama "Paade Studio" Ģertrūdes ielā 6.

"Paade Mode" ir Latvijā dibināts, starptautiski atpazīstams un godalgots bērnu modes zīmols, kas saņēmis arī "Milk Fashion Design Award" apbalvojumu. Zīmola bērns ir zinātkārs, dzīvespriecīgs un atvērts, nododoties dzīves iepazīšanai un atklājumiem skaistā un ērti valkājamā apģērbā, bez kompromisiem kvalitātes ziņā. Zīmols pārstāvēts tādos tirgos kā ASV, Lielbritānija, Vācija, Francija, Itālija, Beļģija, Nīderlande, Austrālija, Dienvidkoreja, Honkonga, Japāna, Saūda Arābija, Izraēla. Tas joprojām ir ģimenes vadīts uzņēmums, Lindai Raitumai sadarbojoties ar ražotājiem un amatniekiem, apģērbu izstrādē apvienojot tradīcijas un inovatīvākos sasniegumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!