Foto: Instagram.com/insta_for_boots/pommedor.it/carlosreulashoes
Aiz loga jau sen iezadzies rudens, kas uzstājīgi pieprasa rūpīgāku pieeju apģērba izvēlē – silta cepure, cimdi un lietussargs, kā arī – laika apstākļiem piemēroti apavi. Patiesībā tieši apaviem šajā gadalaikā ir vislielākā nozīme, lai saltajā rudens un ziemas laikā kājas būtu patīkamā siltumā. Uzzini par apavu modes aktualitātēm, kas liks siltajiem rudens/ziemas zābaku soļiem izklausīties kaut mazliet jautrāk!

Ko ņemt vērā, iegādājoties apavus internetā?

Pandēmija mums jau ir iemācījusi dzīvot neziņā par rītdienu un meklēt alternatīvas it visā – arī apģērba un apavu iegādē brīžos, kad doties uz lielveikalu plašumiem, lai apstaigātu visus apavu veikalus un uzmērītu acīs iekritušos zābaku pārus, mēs nevaram. Tomēr rudens bez zābakiem nav iedomājams, tādēļ dažkārt vienīgā iespēja ir interneta plašumi.

Ja esi nolēmusi apavus iegādāties interneta vidē, tad, pirmkārt, vislabāk izvēlēties tos interneta veikalus vai zīmolus, kuros jau iepriekš esi veiksmīgi iepirkusies un labi pazīsti savu apavu izmērus. Eksperimentiem, ja runa ir par apavu izvēli, šeit nav īstā vieta. Otrkārt, atceries, ka katram zīmolam apavu izmēri var atšķirties. Rūpīgi izpēti konkrētā modeļa izmēru tabulu un detaļas. Svarīgi būtu izmērīt savu pēdu garumu vai apavus, kas lieliski pieguļ pēdai, pēdiņas izmēru. Treškārt, pirms kaut ko pasūti internetā, noteikti apskaties, kādas iespējas ir samainīt vai atgriezt iegādāto preci. Dažiem interneta veikaliem preču atgriešana ir tik sarežģīta, ka brīžos, kad jau būsi vīlusies par piegādāto preci, apavus atgriezt liksies teju kā neiespējamā misija. No tādiem veikaliem labāk izvairīties. Un, ceturtkārt, ja šaubies par izmēru, rudens – ziemas sezonas apavus vienmēr iesaku pasūtīt izmēru lielāku.

Masīvi, plati zābaki līdz celim

Modes aktualitāte, kas tika pieminēta jau iepriekšējā gadā, nekur nav pazudusi! Šī tendence tikai nostiprina savas pozīcijas. Ja tavā garderobē joprojām nav lielizmēra zābaku, kuru variācijas veikalu piedāvājumos ir neierobežotā daudzumā, tad steidzīgi šo kļūdu labo. Šī tipa apavi lieliski izskatās pie pieguļošām biksēm vai kleitas, svārkiem.

Cieši, cieši pieguļoši ādas zābaki pāri celim

Ja tev patīk "over knee" zābaki, kas tik ilgi un pārliecinoši ir turējušies modes mīļotāju garderobēs, tad šīs sezonas versija ir par to, ka apaviem jābūt kā tavai "otrajai ādai".

Platforma

Modes nedēļas laikā varēja novērot, ka platforma ir visur! Dizaineru un zīmolu kolekcijās, un pat gandrīz visu saaicināto viesu kājās. Par ko tas liecina? Vienalga, vai runājam par kurpēm, mokasīniem vai zābakiem, ar šo tendenci nav iespējams kļūdīties!

Kovboja stils

Sveicam ar atgriešanos modes pasaulē kovboja stila zābakus! Kovboja stila zābaki ir modes mīļotāju prieks un acuraugs šajā sezonā, kas liks atskatīties ikvienam.

Šņorzābaki

Ja savām rudens pastaigām vēlies piešķirt mazliet bravūru un "roķīgumu", tad zini – jo garākas šņores, jo labāk! Šņorzābaki ir lielisks veids, kā moderni papildināt savu romantisko ziemas kleitu, lai piešķirtu šiku odziņu garajiem rudens vakariem.

Balts vai bēšs

Apdomā, vai patiešām jau neesi nogurusi no vienmuļajiem melnajiem un citu tumšo krāsu zābakiem? Balti vai bēši zābaki arī izskatās lieliski un koptēlu rada daudz dzīvespriecīgāku! Starp citu, gaišas krāsas apavi arī daudz vairāk izceļ apģērbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!