Foto: instagram.com/style/marina.scaffardi/clzfanpage
Tuvojoties gada krāšņākajiem un sirsnīgākajiem svētkiem, rodas arī vēlme uzposties par spīti laikapstākļiem aiz loga. Jā, arī šogad lielās balles ar spožiem tērpiem izpaliek, tomēr vēlos iedvesmot šo svētku sajūtu un pucēšanās prieku baudīt katru dienu līdz gada nogales svētkiem. Kurš ir teicis, ka vakarā, gatavojot ģimenei vakariņas, nevar sev par prieku uzvilkt pērļu auskarus? Vai, gatavojoties darba sapulcei tiešsaistē, uzvilkt mīļāko sarkano kleitu vai kurpes? Šobrīd pat modē ir tik elegantas pidžammas, ka mierīgi vari tajās atrādīties, nekaunoties sasveicināties ar kaimiņiem.

Atceries, šis ir īstais laiks visiem spīguļiem, spožumiem, metālikai, zīdam u.c. Velc no skapja laukā visas šīs lietas un katru dienu pievieno tās savam ikdienas tērpam. Jo svētku prieks rodas tieši detaļās!

Spalvas

Ja vēlies savam noskaņojumam pievienot glamūrīgu sajūtu uz svētkiem, tad modes aktualitāte – spalvas – ir īstā lieta, ar ko sākt. Vari izvēlēties tērpu, somiņu, auskarus vai pat kurpes ar šo tendenci!

View this post on Instagram

A post shared by @dailystyleess

Mini

Jā, mini garums kleitām un svārkiem ir atgriezies! Bet garumam jābūt tādam, ar ko jūties ērti. Šoreiz nerunājam par šokējoši īsajiem svārkiem no 70. gadiem, bet gan par elegantu garumu. Mans galvenais ieteikums, ja tomēr ar šo aktualitāti jādodas uz svētku vakariņām, noteikti izvēlies garu mēteli tiem pāri.

Korsetes

Šis ir viens no sievišķīgākajiem apģērba gabaliem, ko varu ieteikt gan kā aktualitāti, gan kā svētku odziņu savam tērpam. Viens no noteikumiem – korseti kombinēt ar iepriekš minētajiem mini garuma svārkiem vai biksēm – klasiska piegriezuma vai kaut ar ikdienas džinsiem.

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)

Sarkans

Nevar nepieminēt šo svētku galveno krāsu! Piesātināts, enerģisks tonis, kam jāļauj izpausties svētku tērpos un dekorācijās. Kaut vienu sarkanu kurpju pāri, lūpukrāsu vai apakšveļas komplektu ir jāiegādājas.

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)

Pidžammas

Šobrīd pidžammas, visa veida naktskrekli pilnībā aizstāj balles tērpus. Vari izvēlēties vienkāršāku flaneļa pidžammu ar augstpapēžu kurpēm vai sakombinēt savu naktskreklu tā, ka tādā tērpā pat vari uzņemt ciemiņus. Īsāk sakot, rotaļājies ar savām pidžammām un naktskrekliem, piešķirot tiem pavisam jaunu elpu.

Džemperkleitas

Ja ir kāds apģērba gabals, kas pilnībā raksturo tieši šo svētku laiku, tad tās ir džemperkleitas! Tās ir ērtas, praktiskas un viegli kombinējamas ar jebkuru citu apģērbu.

Zeķubikses

Zeķubikses līdz šim bijušas nenovērtētas, taču tām šajā sezonā jābūt vienai no galvenajām lomām! Zeķubiksēm jābūt kvalitatīvām, tumšā tonī un ar rakstiņu vai kādu detaļu, kas tērpam piešķir galveno odziņu.

View this post on Instagram

A post shared by @clzfanpage

Pērles

Tērpa detaļa, kas rada īpašu svētku sajūtu, ir skaistās un elegantās pērles. Tām vari atrast vietu, kur vien acis rāda – rotaslietās, matu aksesuāros, tērpā, apavos. Vari arī viscaur sapucēties pērļu virtenēs! Pērles ir skaistākais pusdārgakmens, kas modē ir vienmēr.

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!