Foto: Vida Press

Par pieticību ir jāaizmirst! Farela Viljamsa "Louis Vuitton" modes balle ir tikai VIP personām. Pirmajā skatītāju rindā Bejonse un Rianna, Jay-Z uz skatuves un miljonāriem paredzētas " bomber" jakas ar pērļu rotājumiem.

Liels bija modes industrijas pārsteigums, kad šī gada sākumā mūziķis un mūzikas producents, 13 Gremija balvu ieguvējs, nenoliedzami talantīgais Farels Viljams tika iecelts franču luksusa modes nama “Louis Vuitton” radošā direktora amatā. Kā nekā, tas, ka pats ir stilīgs un pārdrošs, nebūt nenozīmē spēju radīt modi arī citiem.

Pirms nedēļas Farels debitēja ar pirmo modes kolekciju un paveica to vairāk kā grandiozi. Ar somām kā furnitūra ir no zelta un dimantiem, un skates noslēgumā uzstājās pats Jay- Z.

Bez Jay- Z uz skatuves un ar Bejonsi skatītāju rindās, kolekcijas “seja” ir arī mūzikas lielākā zvaigzne – Rianna.

“Louis Vuitton” vīriešu modes kolekcija nākamā gada pavasarim un vasarai bija kā paša drēbju skapja ekspozīcija. Farels valkā hiphopa un ielu modes izstrādājumus, apvieno tos ar greznību un asprātību.

Arī “Louis Vuitton” kolekcijā klasiskās universitātes stila "bomber" jakas ir rotātas ar pērlēm un kristāliem, uzvalki pikseļus atgādinošā damuflāžas rakstā (“damier” ir zīmola raksts, kas kā vārdu spēle apvienots ar kamuflāžu).

Foto: Vida Press

Visefektīgākie, protams, bija aksesuāri. Brūnās un bēšās auduma somas “Speedy” Farels pārveidojis ādā, un koši dzeltenā, zaļā un sarkanā krāsā.

Efektīgākā ir “Speedy” rokassoma ar nosaukumu “Miljonārs”, kas tapusi no krokodila ādas, ar zelta furnitūru un dimanta slēdzeni. Visticamāk, lai tādu iegūtu īpašumā, ar vienu miljonu vien nepietiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!