Foto: Shutterstock

Rīti un vakari aizvien vairāk smaržo pēc rudens, savukārt koku galotnes pamazām krāsojas zeltainos toņos. Rudens pamazām tuvojas, un to pavada arī mūsu vēlme ko nedaudz mainīt savā ikdienā. Gadījumā, ja esi nolēmusi atsvaidzināt ierasto frizūru, iepazīsties ar bloga tava-pasaule.lv veidoto matu griešanas un krāsošanas kalendāru septembrim saskaņā ar Mēness fāzēm!

Visu septembri par gaumes, stila izjūtu un skaistumu atbildīgā planēta Venera gozēsies Lauvas zīmē, rosinot mūsos vēlmi izcelties un pārsteigt apkārtējos ar savu skaistumu un neatvairāmību.

Mēneša sākumā Venera vēl turpinās savu retrogrādo gājienu, tāpēc līdz 6., bet, vēl labāk, līdz pat 9. septembrim nav ieteicams pieņemt svarīgus lēmumus par radikālu izmaiņu ieviešanu savā izskatā.

Septembrī piedzīvosim arī divus spīdekļu aptumsumus: 13. septembrī – Saules un 28. septembrī – Mēness aptumsumu. Šīs dienas būs īpaši nelabvēlīgas frizētavas vai skaistumkopšanas salonu apmeklējumam.

No 1. līdz 13. septembrim un no 28. līdz 30. datumam Mēness būs dilstošs, un tas nozīmē, ka šajā laikā nogrieztie mati ataugs lēnāk. Dilstošā Mēnesī (labvēlīgajās dienās) gan var doties uz frizētavu, ja ir vēlēšanās matus apgriezt retāk.

Savukārt no 13. līdz 28. septembrim Mēness augs, tā veicinot arī nogriezto matu atjaunošanu. Tāpēc šī perioda labvēlīgās dienas būs piemērotas frizētavas apmeklējumam, ja vēlēsities, lai mati ataugtu ātrāk.

Vislabvēlīgākās dienas frizētavas apmeklējumam 2015. gada septembrī – 2., 10., 20. septembris.

Visnelabvēlīgākās dienas – 6., 12., 13., 28. septembris.

Labvēlīgās, nelabvēlīgās un neitrālās dienas matu griešanai un krāsošanai aprēķinātas Latvijai, ņemot vērā Mēness fāzes, tā stāvokli zodiaka zīmēs, Mēness dienu enerģētiku, čika laikus un citus Mēness aspektus.

Precīzi laiki un sīkāks septembra mēneša datumu apskats atrodams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!