Foto: Shutterstock
Skropstu tušu bieži vien ikdienā izmanto arī tās dāmas, kuras īpaši neaizraujas ar dekoratīvo kosmētiku. Lai iegūtu izcilu rezultātu, vispirms jāizvēlas savai gaumei visatbilstošākā skropstu tuša, taču tā ir tikai puse no uzvaras. Liela nozīme ir arī tam knifiņiem, kā tā tiek uzklāta. Portāls "Gurl" iepazīstina ar biežākajām kļūdām, kas liedz sasniegt perfektu skropstu izskatu.

Daļa sieviešu tomēr izvēlējušās izvairīties no ikdienas skropstu pucēšanas, tās pieaudzējot. Vairāk lasi šeit. Turpmākajās rindās apkopoti padomi tām dāmām, kuras pieturējušās pie sākotnējā varianta.

Vienmēr atceries – skropstas ir jākrāso visā garumā, kas nozīmē, ka jācenšas arī rūpīgi ar birstīti tikt klāt iekšējiem un ārējiem stūrīšiem. Tas nemaz nav tik sarežģīti, izmantojot pašus skropstu tušas galiņus. Tāpat skropstu krāsošanas brīdī ieteicams pamainīt leņķus, jo arī tādā veidā tiek ietekmēts tas, cik rūpīgi izdosies to uzklāt. "Viņa.lv" iesaka skropstas krāsot zig-zag veidā, jo šādi vizuāli varēs iegūt biezāku un kuplāku skropstu efektu.

Lai skropstas izskatītos izteiksmīgākas, var izmantot atliecēju. Šo variantu gan ieteicams izmantot tikai īpašās reizēs, jo regulāra lietošana var rezultēties skropstu lūšanā.

Nereti steigā tiek uzkrāsoti tikai paši skropstu galiņi, kas neļauj sasniegt maksimālo garumu. Ja to uzklāsi, sākot no saknēm, tās būs daudz garākas un skaistākas. Nav ieteicams arī klāt milzum daudz kārtu, jo tad rezultāts būs nedabīgs, tādēļ labāk uzklāt vienu reizi, nedaudz pagaidīt, tās "paķēmmēt" un uzklāt vēl vienu kārtu.

Vēl dāmām reizēm šķiet – jo vairāk reižu birstīti ieliksi tūbiņā, jo vairāk tušās uz tās būs un izdosies iegūt labāku rezultātu. Realitātē gan tā gluži nav – tu tikai veicini tās izžūšanu, jo šādā veidā tajā iekļūst vairāk gaisa, un tas nozīmē, ka pavisam drīz būs jādodas uz veikalu pēc jaunas. Starp citu, ja uz tušas birstītes redzams kāds palielākās pikucis, to pat ieteicams ar salveti noņemt nost, lai nesabojātu skropstu skatu pēc uzklāšanas.

Tāpat tiek atgādināts, ka melnā skropstu tuša nav vienīgais variants – iespējams, tavam konkrētās dienas tēlam nepieciešama tieši cita krāsa, piemēram, zila, zaļa vai brūna. Nebaidies eksperimentēt! Taču paturi prātā, ka īsu brīdi pēc uzkrāsošanas ļoti uzmanīgi jāmirkšķina acis, ņemot vērā, ka skropstu krāsošana ir viens no pēdējiem meikapa uzklāšanas posmiem. Pretējā gadījumā tās var izsmērēties un atstāt nevēlamas pēdas, kuru likvidēšana būs lieks apgrūtinājums.

Runājot par apakšējo skropstu krāsošanu, nav konkrēti teikts, ka tas obligāti būtu jādara. Ieteikums ir mājās eksperimentēt pašai ar dažādiem variantiem, lai saprastu, kurš piestāv un tīk vislabāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!