Foto: Shutterstock

Nav šaubu, ka mode pakļauj ne vien sievietes, bet arī vīriešus, tāpēc šoreiz esmu vairāk pievērsusies stiprā dzimuma modes tendencēm. Salona "Le Studio" vizāžiste un friziere Lāsma Cāzere man paskaidroja, kas ir tās lietas, kuras kungu vidū šobrīd vērtējamas kā gaumīgas un ir aktuālas.

Cāzere atklāj, ka vīriešiem vēl joprojām aktuāls ir kas līdzīgs tā saucamajām "futbolistu frizūrām", kas izpaužas kā īsāka griezuma sāni un kuplums matu augšdaļā. Lāsma paredz, ka tuvākajā laikā arī šī aktualitāte nemazināsies un turpinās savu uzvaras gājienu, taču laika gaitā klāt nāks jaunas detaļas, kuras atsvaidzinās un papildinās ierasto izskatu.

"Šīs izmaiņas un sīkās nianses varētu būt vērojamas tieši dažādu zonu izskuvumos, līniju veidojumos, iespējams, pat zīmējumos, bet to visu iespējams variēt ar matu veidošanas paņēmieniem."

A photo posted by Menz World (@_menzworld_) on Mar 20, 2016 at 12:16am PDT

Apspriežot to, kas aktuāls tieši vīriešiem, kuru mērķis ir matus audzēt nedaudz garākus, nekādas sevišķas tendences nav fiksētas, jo vīrieši šādos gadījumos izvēlas vien apgriezt matu galus un ļaut tiem augt garākiem.

Runājot par matu krāsošanu, Lāsma min arī pāris ieteikumu. "Lai gan matu krāsošana vīriešiem bieži vien ir kas nepierasts un nemēģināts, es iesaku kādreiz uzdrīkstēties un veikt matu tonēšanu, kas padarīs matus vēl izteiksmīgākus. Mans ieteikums vasarai – gaiši mati vīriešiem." Runājot par toņiem, friziere min, ka arī sirmais tonis šosezon sasniegs topa virsotnes.

Profesionāle atzīst, ka pieaudzis bārdu audzētāju skaits, tāpēc Lāsma iesaka neaizmirst par dažādiem veidiem, kā veiksmīgi var savienot bārdu ar matu griezumu, veidojot vēl koptāku un stilīgāku izskatu.

Izmanto tiešsaistes skaistumkopšanas salonu pakalpojumu rezervāciju servisu ToBook.lv, lai pieteiktu sev vēlamo pakalpojumu. Rezervē, ko vēlies!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!