Mandarīni, karstvīns un kanēlis: populārākās svētku garšas, kas var arī kaitēt
Foto: Shutterstock

Ikkatri svētki mums asociējas ar konkrētām sajūtām, smaržām, tradīcijām un garšām. Ziemassvētku laiks nebūt nav izņēmums, un arī šim laikam varam piedēvēt kaut ko tikai tam raksturīgu. Vienam tās būs baltas sniega kupenas, citam dāvināšanas prieks, bet vēl kādam svētku mielasta pagatavošana. Lai gan katram no mums šie svētki saistās ar kaut ko citu, ir dažas neatņemamas Ziemassvētku sastāvdaļas, bez kurām arī šogad neiztiksim.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Arvien straujāk tuvojoties Ziemassvētkiem, vēlamies izcelt dažas šim svētku laikam raksturīgākās lietas, kas gādā par garšas un smaržas sajūtām. Tāpēc kopā ar uztura speciālistēm Jeļenu Pavlovu un Ingu Širinu apskatām mandarīnu, piparkūku, ingvera, karstvīna, kanēļa un krustnagliņu uzturvērtību un ietekmi uz veselību. Lasi tālāk un uzzini arī, kā šos gardumus ieviest ikdienas uzturā, bet kāpēc to nevajadzētu darīt pārmērīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

Tags

Mandarīni Ziemassvētki
0
A vitamīns
0
C vitamīns
0
Sievietes veselība
0
Veselīgs uzturs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form