Katram ir savas metodes, kā noņemt stresu – vienam tā ir grādīga dzēriena glāze malkošana pēc grūtas darba dienas, bet citam – aktīva atpūta svaigā gaisā. Kā ar stresu ikdienā cīnās šovā "Latvijas princese" iepazītā Katrīna Puriņa-Liberte, kas šogad ieguvusi ārsta grādu un teikusi "nē" alkohola lietošanai, viņa atklāj sarunu šovā "Starp mums runājot".

Puriņa-Liberte uzsver, ka nevar komentēt plašāk citus ārstus un viņu paradumus, bet pati atradusi dažādus citus veidus, kā noņemt stresu. "Pirmkārt, man ir ļoti labs pašsaglabāšanās instinkts – pie ārkārtīgi lieliem stresa apstākļiem man lielākais palīgs ir miegs. Tātad – labs miegs, labs uzturs, meditācija, labs sekss un pastaiga gar jūru ir tas, kas man ļauj prātu atslēgt daudz labāk, iedarbīgāk un ilgtermiņā."

Runājot par nosaukto metožu secību un svarīgumu, Puriņa-Liberte norāda – prioritārā ziņā tās visas ir pirmajā vietā, bet secīgums var mainīties atkarībā no Mēness fāzes. "Mēs tomēr sievietes esam tādas cikliskas būtas," viņa norāda piebilstot, ka arī improvizācijai vienmēr ir vieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!