Raimonds Kulbergs nodibināja savu jaunuzņēmumu, kad par startup kustību Latvijā tikai sāka runāt. "Funderful" tapa, par biznesu izveidojot veiksmīgu mēģinājumu piesaistīt augstskolai finansējumu no tās absolventiem.

Uzvara "Digital Freedom Festival" ļāva Raimondam nokļūt Amerikā vienā no pasaulē pieprasītākajiem jaunuzņēmumu akseleratoriem "500 Startups". Tur beidzot izdevās iegūt klientus, padarīt "Funderful" par biznesu un to pēc tam arī pārdot.

Tālāk Raimonda ceļš veda atpakaļ uz Latviju, kur bankā "Citadele" viņš vadīja startup komandu, kas veidoja aplikāciju "Klix.app".

Veiksmes pilns stāsts, vai ne? Bet kāds tas bija patiesībā, Raimonds atklāja jauniešiem konferencē "Uzdrīksties uzvarēt".

Šis un līdzīgi materiāli ir atrodami inovāciju un tehnoloģiju mājaslapā Labsoflatvia.com. Portāla mērķis ir informēt, iedvesmot un iedrošināt uzņēmējus, zinātniekus, investorus, biznesa uzsācējus un citus interesentus meklēt attīstības iespējas, sadarboties un kopīgi attīstīt inovāciju un tehnoloģiju vidi Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!