Foto: Shutterstock
Sākoties mācību gadam, tiek uzsākta raidījuma "Gudrs vēl gudrāks" jaunā sezona, uz kuru līdz 9. septembrim aicināti pieteikties 6. klašu skolēni. Erudīcijas spēle ēterā atgriezīsies 4. oktobrī.

Kā vēsta raidījuma pārstāvji, šī sezona būs īpaša ar to, ka liels uzsvars tiks likts uz gaidāmajiem XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem. Tāpat dalībniekiem būs ne vien jādemonstrē savs asais prāts un atjautība, bet arī uzdevumu risināšanā jāliek lietā gan deguni, gan rokas. Tāpat tiek ziņots, ka arī studijas grafiskajā noformējumā būs vizuālas pārmaiņas.

"Studijas iekārtojums un grafiskā identitāte veidota ļoti koša un ilgtspējīga, tā, lai katrs stūris būtu košs un rotaļīgs. Varam apsolīt patiešām raibu un atmiņā paliekošu piedzīvojumu," atklāj LTV māksliniece Agne Menniks.

Erudīcijas spēle būs skatāma ekrānos katru piektdienas vakaru pulksten 19.10. Arī šajā sezonā dalībnieku erudīciju, zināšanas, ātro reakciju un attapību pārbaudīs raidījuma vadītāji – Toms Grēviņš un Kaspars Ozoliņš.

Pieteikuma anketu iespējams atrast šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!