Foto: Publicitātes foto
Līdz 24. augustam uzņēmumi aicināti pieteikties dalībai Latvijas nacionālajā stendā starptautiskajā IT un inovāciju izstādē "Future Tech Event", kas norisināsies tiešsaistē no 2020. gada 7.–8. oktobrim Omānas Sultanātā.

"Future Tech Event" pirmo reizi notiks virtuālā formātā, piedāvājot aizraujošu un atmiņā paliekošu pieredzi, iesaistot dalībniekus aktivitātēs, organizējot virtuālās B2B tikšanās un izmantojot modernākos virtuālos rīkus.

Vairāk informācijas par "Future Tech Event" meklē šeit.

Uzņēmumu atlasi dalībai virtuālajā stendā veiks LIAA, vadoties pēc pieteikuma anketā iesniegtās informācijas. Dalībai tiks apstiprināti uzņēmumi, kuri būs ieguvuši augstāko punktu skaitu atbilstoši atlases kritērijiem.

Nacionālā stenda organizatoriskie izdevumi (uzņēmumu dalības maksa un citi izdevumi, kas saistīti ar virtuālā stenda pakalpojumiem) 100 % apmērā tiks finansēti no darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 3.2.1. specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt augstas pievienotās vērtības produktu un pakalpojumu eksporta proporciju" 3.2.1.2. pasākumu "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana" saskaņā ar 2015. gada 1. decembra Ministru kabineta noteikumiem Nr.678., piešķirot stenda dalībniekiem de minimis abalstu. Vairāk informācijas šeit.

Uz atbalstu dalībai stendā var pieteikties komersanti, kooperatīvās sabiedrības, zemnieku vai zvejnieku saimniecības, biedrības, nodibinājumi un individuālie uzņēmumi, kuri atbilst sīko (mikro), mazo un vidējo saimnieciskās darbības subjektu (komercsabiedrību) statusam, saskaņā ar Komisijas 2014. gada 17. jūnija Regulas (ES) Nr.651/2014 1. pielikums. Komersantiem, kuri neatbilst šīm prasībām, visas izmaksas būs jāsedz no saviem līdzekļiem. Lai saņemtu ES finansiālu atbalstu, nepieciešams ar LIAA noslēgt līgumu par atbalsta saņemšanu.

Vairāk informācijas par iespējām pieteikties nacionālajā stendā meklē šeit.

Jauniem panākumiem iedvesmojies Latvijas inovāciju un tehnoloģiju portālā Labsoflatvia.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!