Foto: Shutterstock
Sākot no oktobra, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) piedāvās potenciālajiem studentiem iespēju apmeklēt sagatavošanas kursus fizikā, matemātikā, ķīmijā un zīmēšanā, kas palīdzēs ne tikai centralizēto eksāmenu kārtošanā, bet arī mācību gaitu uzsākšanā universitātē, vēstīts RTU mājaslapā.

Kā liecina informācija, topošajiem reflektantiem ir iespēja izvēlēties starp četriem kursu veidiem – fizikas, ķīmijas, matemātikas un zīmēšanas. Dalība tajos var palīdzēt nākamā gada RTU iestājeksāmenos.

  • Fizikas kursi tiek organizēti divās grupās – trešdienu vakaros un sestdienās. Tie sāksies attiecīgi 3. un 5. oktobrī un notiks Ķīpsalā. Kursi ilgs līdz maijam.
  • Ķīmijas kursi sāksies 5. oktobrī un notiks RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē, Paula Valdena ielā 3. Kopumā notiks 15 nodarbības, un mācību kursus 4. aprīlī noslēgs ekskursija fakultātē.
  • Matemātikas kursi tiek organizēti divās grupās – ceturtdienu vakaros un sestdienās. Tie sāksies attiecīgi 10. un 12. oktobrī un notiks Elektronikas un telekomunikāciju fakultātē, Āzenes ielā 12. Tie ilgs līdz maijam.
  • Zīmēšanas kursi paredzēti studiju programmu "Arhitektūra", "Materiālu tehnoloģija un dizains" un "Industriālais dizains" reflektantiem. Nodarbības organizētas piecās grupās un notiks RTU Arhitektūras fakultātē, Ķīpsalas ielā 6.

Vairāk informācijas meklē mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!