Foto: Mikus Kļaviņš

29. septembrī, pulksten 13 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" telpās norisināsies Zinātkāres centra "ZINOO" eksperimentu šovs bērniem, kurā tiks eksperimentēts ar vielām ķīmijas traukos un cilvēku ķermeņos, vēsta informācija "Facebook" lapā. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Vai zināji, ka ķīmiķi šokolādi dažkārt sauc citādi, tas ir, par oglekļholmijkobaltlantēnatelūru? Atbildi uz jautājumu – kāpēc tas tā ir, 30 minūšu laikā mēģinās noskaidrot šova vadītājs, pasākumu papildinot ar dažādiem pārsteigumiem, kas ieinteresēs kā mazus, tā lielus. Papildus eksperimentam ar vielām, tiks arī testēts, vai ziepju burbuļi ir izturīgāki par skatītāju humora izjūtu.

Pasākuma aktualitātēm vari sekot līdzi šeit.

Kā liecina informācija mājaslapā, "ZINOO" veidotāji tic, ka katram cilvēkam piemīt unikāls un neatkārtojams potenciāls, kuru ir jāpalīdz atklāt, rosinot cilvēkā dabisko zinātkāri par sevi, apkārtējo pasauli un tehnoloģijām. Šādi centri ir teju katrā Eiropas valstī un to loma ir būtiska ne tikai šodienas perspektīvā, bet nozīmīga arī valsts attīstībai nākotnē – spējai radīt inovatīvus produktus un pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!