Foto: Reuters/Scanpix

Prestižais žurnāls Forbes publicējis ikgadējo reitingu ar pasaulē bagātākajām sievietēm, kuras darbojas šovbiznesā, un, lai gan pārtrauksi veidot pati šovu, kārtējo reizi tā pirmajā vietā ierindojusies leģendārā TV personība Opra Vinfrija (attēlā).

Gada laikā Opras kontā ienākuši 290 miljoni dolāru, kas arī viņai ļāvis ļoti pārliecinoši ierindoties šī saraksta pirmajā vietā. Tiesa, pagājušajā gadā viņa nopelnīja vēl vairāk - 315 miljonus, un tas bija labākais rādītājs viņas karjerā. Vinfrija šobrīd ir ASV bagātāko cilvēku topa 139. vietā, jo viņas īpašumā ir "tikai" 2,7 miljardi dolāru.

Otrajā vietā šajā sarakstā iekļuvusi skandalozā dziedātāja Lady Gaga, lai gan viņa ievērojami atpaliek no Opras - dziedātāja gada laikā nopelnījusi vien 90 miljonus dolāru. Tiesa, progress Gagas profesionālajā darbībā ir acīmredzams, jo pirms gada viņa bija tikai šī saraksta ceturtajā vietā.

Topa trešajā vietā ierindojusies 40 gadus vecā Betenija Frenkela, kura gada laikā nopelnījusi 55 miljonus dolāru - viņa ir televīzijas realitātes šova The Real Housewives of New York City galvenā zvaigzne un viena no amerikāņu mājsaimnieču apskaustākajām sievietēm.

Forbes saraksta ceturtajā vietā ierindojušās uzreiz četras slavenības, no kurām katra gada laikā nopelnījusi pa 45 miljoniem dolāru - tās ir brazīliešu supermodele Žizele Bundhena, kantrī mūzikas dziedātāja Teilore Svifta, kā arī divas TV šovu vadītājas Elena Dedženeresa un Džūdita Šeindlina.

Astotajā un devītajā vietā attiecīgi ar 44 un 35 miljoniem dolāru ierindojušās dziedātājas Keitija Perija un Bejonsa, bet Forbes bagātāko sieviešu desmitnieku noslēdz sieviešu romānu autore Daniela Stīla ar 35 nopelnītiem miljoniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!