Foto: Reuters/Scanpix

Lai gan dažām modelēm ir tik tievs viduklis, ka to var apņemt ar rokām, tā drīzāk ir perversija, nevis patiesa skaistuma etalons, tāpēc, ņemot vērā dažādus kritērijus, ārvalstu eksperti sastādījuši sarakstu ar desmit slavenām sievietēm, kuru viduklis ir vissievišķīgākais, visskaistākais, viselegantākais, visseksīgākais...

Topa desmitajā vietā iekļauta amerikāņu "sabiedrības dāma" Kima Kardašaja (30), par kuras figūru priecājas vairums vīriešu - viņai ir šmaugs viduklis un plati gurni, tiesa, dibens varbūt nedaudz par lielu. Kardašjana gan mazāk nekā pirms mēneša izgāja pie vīra, tāpēc pilnīgi iespējams, ka turpmāk viņa savu ķermeni tik bieži publiski neatkailinās.

Saraksta devītajā vietā ir britu modele Kellija Brūka (31), astotajā - austrāliešu modele Miranda Kerra (28), bet septītajā - jaunā amerikāņu dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa (19), mazgadīgā Džastina Bībera draudzenīte. Eksperti uzsver, ka tik jaunu meiteni iekļaut šādā topā ir nedaudz apgrēcīgi, tomēr viņa tajā iekļuvusi, jo visai uzskatāmi sāk veidoties par īstu sievieti.

Tālāk seko bulgāru izcelsmes kanādiešu aktrise Nina Dobreva (22), un trīs amerikāņu aktrises - Halija Berija (45), AnnaLinna Makkorda (24) un Megana Foksa (25). Berija šajā sarakstā ir visvecākā slavenība, tomēr, pēc ekspertu domām, viņa savos gados izskatās tik satriecoši, ka ar jaunākām meitenēm konkurē bez kādām problēmām.

Saraksta otrajā vietā ir brazīliešu modele Sintija Dikere (25), bet pirmajā - 22 gadus vecā modele Kendisa Sveinpola (attēlā) no Dienvidāfrikas Republikas, kura ir viena no populārākajiem zīmola Victoria's Secret "eņģelīšiem". Pēc dažu ekspertu domām, tāda figūra kā Sveinpolai dabā nemaz nevar eksistēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!