Foto: Vida Press
30 gadus vecā amerikāņu dziedātāja un u jau arī aktrise Kristīna Agilera (attēlā) pie kāda Ņujorkas naktskluba nofotografēta bez ierastās grima kārtas – izrādās, ka vairums kluba apmeklētāju populāro dziedātāju šādā veidā nav atpazinuši, bet dažus viņa pat esot nobiedējusi.

Kā zināms, grims līdz nepazīšanai maina daudzu sieviešu izskatu, un arī Agilera nav izņēmums. Parasti dziedātāja tiek atpazīta pēc viņas "firmas izskata" - platīnblondas cirtas, tumša skropstu tuša un koši sarkana lūpu krāsa, taču bez ierastā koncerta grima, kā izrādās, dziedātāja ir visai grūti atpazīstama.

Tiesa, pēdējā laikā viņas vārds aizvien biežāk tiek saistīts nevis ar mūziku, bet ar dažāda veida skandāliem, uzvedības problēmām, pārmērīgu dzeršanu publiskās vietās un policijas iesaistīšanos.

Dziedātājas paziņas ir nobažījušies, ka jau tā psihiski ne visai stabilo Agileru uz "rokenrola dzīvesveidu" mudina viņas jaunais draugs - mūziķis un producenta asistents Mets Ratlers, ar kuru viņa iepazinās mūzikla Burlesque uzņemšanas laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!