Aktieris Andris Lielais (52) nesen atgriezies no Maskavas, kur atkārtoti reģistrējis laulību ar savu pirmo sievu un abu dēlu māti arī aktrisi un TV raidījumu vadītāju Irinu Paleju.

Šobrīd aktieris uzsācis īstenot savu projektu, kura nākotnes plānos ir radīt jaunas dokumentālās un mākslas filmas, kā arī izdot grāmatas.

Par sevi un jaunajām atklāsmēm Andris Lielais runā labprāt, taču par nesen izjukušajām attiecībām ar radiogeišu Ievu Adamss aktieris atsakās runāt un iesaka šo jautājumu vaicāt Ievai. Runājot par šķiršanos no Adamss, viņš skaidro, ka nav iespējams atbildēt uz jautājumu, kāpēc sākas attiecības un kāpēc tās beidzas. „Vienkārši mainās attiecību kvalitāte. Ar pirmo sievu domājām, ka viss ir beidzies, bet, redz, nekā,” viņš atklāj.

„Esmu atkārtoti ar pirmo sievu sarakstījies dzimtsarakstu nodaļā. Bijām arī baznīcā un mums teica, ka esam laulāta ģimene un mums nav vajadzības atkārtoti laulāties baznīcā. Tātad visu laiku Dieva priekšā bijām vīrs un sieva,” stāsta Lielais.

Aktieris tagad ir pats sava laika noteicējs un vairs nestrādā algotu darbu ar noteiktām darba stundām birojā, bet gan uzsācis realizēt vairākus radošus projektus. Viņš stāsta, ka Rīga un Maskava nav šķērslis, lai laulātais pāris satiktos, kad vēlas. Irinas un Andra dēliem Andrim (24) un Jānim (15) ir Latvijas pilsonība, bet sievai ir vairākkārtēja vīza.

„Man ir ļoti ērti nokļūt Maskavā, jo no Rīgas centra kursē vilciens uz Maskavu, kas piestāj Maskavas centrā, kur mēs dzīvojam. Šādi pārvietoties ir gan ērtāk, gan lētāk. Vilcienā var strādāt ar datoru un atpūsties, bet ar lidmašīnu, lidojot uz Maskavu, vēl jāpavada ilgs laiks sastrēgumos, lai no lidostas nokļūtu mājās,” tā Lielais.

Pavisam nesen aktieris nonācis pie atklāsmes, ka māja bez bērnu čalām ir smagnēja. „Man patīk, ka pa mani kāds rāpo, ka bērniem ir kāda vajadzība un viņi tik mīļi var pateikt, ka mīl tevi,” stāsta aktieris un piebilst, ka tagad gaida mazbērnus, kuriem ir apņēmies kļūt par labu vectētiņu.

„Dēli jau pavisam neatgriezīsies Latvijā, jo vecākais Andris Maskavā mācās par TV operatoru un jaunākais arī apmeklē specializētu TV skolu. Taču ir cerība, ka dēliem būs savi bērni, viņi brauks atpūsties uz Rīgu, jo mums Jūrmalā ir vasaras māja un zem. Kamēr bērni atpūtīsies, es varēšu auklēt mazbērnus,” tā savu nākotni iztēlojas Lielais, kas šobrīd ķēries klāt jaunas mākslas filmas veidošanai, kuras tapšanā iesaistījies kāds itāļu investors Gabriels.

Adamss paziņas stāsta, ka Ieva ar bērniem no iepriekšējās laulības pārvākusies uz dzīvi Mārupē pie bijušā skolasbiedra uzņēmēja Valta Dalbiņa.

Foto: Irinas Palejas arhīvs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!