Latvijas pārstāve starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Anmary (attēlā) pirmdien, 21. maijā, Baku Kristāla hallē notikušajā mēģinājumā uz skatuves beidzot kāpa kleitā, ar kuru viņa centīsies iekarot visas Eiropas mīlestību Eirovīzijas pirmajā pusfinālā.

Aizvadītajā nedēļā notikušajā mēģinājumā Anmary uzstājās garā, jūras zilā tērpā ar pikantu šķēlumu, bet šis tērps viņas publikas simpātijas neiekaroja - interneta komentāros dziedātājai un viņas komandai, protams, tika pārmesta neveiksmīga kleitas izvēle un ieteikts tērpu mainīt.

Kamēr Anmary Baku turpināja gatavoties lielajam uznācienam, Latvijā steidzīgi tika darināti jauni tērpi gan pašai dziedātājai, gan viņas bekvokālistēm - atbildīgais uzdevums bija uzticēts tērpu māksliniecei Indrai Salcevičai, kuras sākotnēji sagatavotie tērpi gan tika izbrāķēti.

Dažādu raidījumu vadītāja Iveta Feldmane Twitter tīklā savus sekotājus brīvdienās informēja, ka tieši viņai uzticēts valstiski svarīgais uzdevums būt jaunās Anmary kleitas modelei, bet jau svētdien jaunie tērpi tika nogādāti Baku.

Pirmdien notikušajā mēģinājumā Anmary atrādīja pēdējo Eirovīzijas tērpa versiju - pirmajā pusfinālā viņa uz skatuves kāps zilā, vidēja garuma kleitā, kas rotāta ar kristāliem, bet īpaši pikantu šo tērpu padara caurspīdīgas auduma iešuves kleitas sānos, kas kvalitatīvas mūzikas mīļotāju vidū noteikti radīs intrigu, vai Latvijas pārstāve uz Eirovīzijas skatuves kāpusi ar apakšveļu vai bez tās.

Nomainīti arī dziedātājas bekovkālistu tērpi - draisko minikleitiņu un šortiņu vietā Anmary dziedātājām nu izvēlētas elegantas kleitiņas zaļā, sudraba un zilā tonī.

Foto galerijā: Anmary un citi Eirovīzijas dalībnieki gatavojas pusfinālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!