Foto: Publicitātes foto

Šovā O!Kartes akadēmija popularitāti ieguvusī Anna Dribas 5. jūlijā svin savu dzimšanas dienu un priecājas, ka pirmo reizi pēc vairākiem gadiem svētkos būs kopā ar ģimeni. Dziedātāja nu arī ikdienā ir blakus dziedošās Riču ģimenes puisim Rinaldo (abi attēlā) – pāris uzsācis kopdzīvi.

"No sākuma ar draugu aizbrauksim uz akvaparku, bet vakarā svinēšu Salaspilī kopā ar savu ģimeni. Jau trīs gadus man nav sanācis dzimšanas dienu svinēt mājās, jo esmu bijusi ārzemēs, un mājās tomēr ir vislabāk, tāpēc ļoti gribu svinēt ar ģimeni," dzimšanas dienas plānus portālam Mango atklāj temperamentīgā dziedātāja, kura uzskata, ka dzimšanas diena ir izdevusies tad, ja no apkārtējiem cilvēkiem sajūti, ka tavi mīl.

Un Annai mīlestības netrūkst - viņai pie sāniem kā privātajā, tā profesionālajā dzīvē ir samtainās balss īpašnieks mūziķis Ritvars Sunītis jeb Rinaldo, un abu attiecības beidzot pieņēmusi arī Annas mamma māte, kura iepriekš uzskatīja, ka meitai šī mīlestība varētu būt traucēklis radošajai darbībai.

"Mamma pieņēma manu mīļoto. Es esmu cilvēks, kas dzīvē visu izvēlas pati, un neviens man neko nevar liegt, jo tā ir mana dzīve. Bet savu mammu es ļoti mīlu un esmu pateicīga viņai par visu, it īpaši šodien, savā dzimšanas dienā," stāsta Anna.

Arī mammas bažām, ka mīlestība traucēs karjerai, galu galā nav bijis pamata, jo Anna un Rinaldo izveidojuši īpaši romantisku mīlas duetu un kopā jau ierakstījuši dziesmu, bet neviens no viņiem nedomā apstāties panākumu priekšā - abi turpina strādāt gan pie dueta, gan katrs pie savas solo karjeras.

Karstasinīgie jaunieši nesen sākuši dzīvot kopā, bet ar kāzām vēl nesteidzas - vienam otru vēl kārtīgi jāiepazīst.

"Ja es kādu patiesi iemīlēšu, mīlēšu viņu visu mūžu. Es esmu viltīga - man vispirms jānovēro, vai mums viss sanāks," par precēšanos spriež Anna. Viņa atklāj, ka īstam vīrietim, viņasprāt, jābūt rūpīgam, jāciena otro pusīti un jāliek viņai justies kā sievietei, un Rinaldo atbilst šim raksturojumam.

"Mēs abi esam ar raksturu! Es zinu, ka vīrietim ģimenē jābūt galvenajam, bet tas nenozīmē, ka es nekad neizsaku savu viedokli. Mums gadās ļoti karstasinīgas apspriedes - trauki pa gaisu gan neiet, bet strīdi gadās, kā jau visiem. Bet manuprāt ir labi tas, ka pasakām otram to, kas mums uz mēles, jo turēt savu sāpi sevī nemaz nav labi," par pāra karstasinīgo kopdzīvi spriež jaunā skatuves māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!