Foto: DELFI

Viena no šova Okartes skatuve otrās sezonas līderēm – jaunā dziedātāja Antra Stafecka (attēlā) – šonedēļ veselības problēmu dēļ pameta šova dzīvokli. Lai gan iesākumā tika pieļauts, ka pēc apārstēšanās meitene šovā varētu atgriezties, piektdien tapis zināms, ka tas nenotiks.

Otrdien Antra kopā ar savu šova kolēģi Sabīni Berezinu piedalījās jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2012 atlasē, bet pēc atgriešanās šova dzīvoklī viņas pašsajūta strauji pasliktinājās - sākās stipras galvassāpes un citas likstas.

Nākamajā  rītā meitene šova dzīvokli pameta un devās pie dakteriem, bet viņas tālākais liktenis šovā bija neskaidrs - ne šova veidotāji, ne pati dziedātāja nevarēja pateikt, vai viņa varēs turpināt cīņu par galveno lomu mūziklā.

Pēc vairākas dienas ilgušajām pārbaudēm un medicīniskajiem izmeklējumiem piektdien ir pieņemts lēmums, ka Antra, kura ar sešām uzvarām piektdienu koncertos tika uzskatīta par vienu no Okartes skatuves otrās sezonas līderēm, šovu pamet - skatītāji viņu vairs televīzijas ekrānos šī šova ietvaros neredzēs.

"Jā, Antra dalību šovā vairs neturpinās. Pēc mediķu ieteikumiem ir pieņemts šāds lēmums," portālu DELFI Izklaide piektdien informēja LNT producents Niks Volmārs un apgalvoja, ka tas ir galīgs un negrozāms lēmums.

"Protams, mums ir ļoti žēl, ka šāds lēmums bija jāpieņem, tomēr uzskatām, ka, ja šāds šovs atrod kaut vienu potenciāli labu dziedātāju, kuram ir nākotnes iespējas Latvijas mūzikas dzīvē, šovs uzskatāms par izdevušos.

Antra ir potenciāli lieliska dziedātāja, un mums ir ārkārtīgi žēl, ka šādi ir noticis, bet mēs vēlam, lai viņa veseļojas, un noteikti gan mēs, gan viņas fani gaidīs viņu atpakaļ uz skatuves," atzīst Volmārs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!